Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

İnceleme Furylevel Z1 Kablosuz Mouse İncelemesi

Merhaba arkadaşlar, bugün yaklaşık iki gündür kullandığım Furylevel Z1 mouse'un belki de Furylevel'ın kendi videosu dışında yapılmış en detaylı incelemesini sizlerle paylaşacağım. Öncelikle sipariş ve destek sürecinden bahsetmek istiyorum. Siparişi Trendyol üzerinden 24 Haziran tarihinde saat...
  2. TeknoPiyon

Rehber GTA 5'te Perma Ban'ı Kaldırma Rehberi: GTA Online'a Geri Dönüş Yolları

Merhaba dostlar! Bugün sizlere GTA 5'te perma ban yediyseniz bile GTA Online'a nasıl geri dönebileceğinizi anlatacağım. Bu rehberde, adım adım yapmanız gerekenleri bulacaksınız. Kendi deneyimime dayanarak Epic Games hesabı üzerinden bu süreci nasıl yöneteceğinizi paylaşacağım. İşte detaylar...
  3. TeknoPiyon

Rehber İleti Yönetim Sistemi Nedir ve Nasıl Kullanılır? İstenmeyen mesajlardan kurtulun

İleti Yönetim Sistemi (İYS), 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Ticari İletişimler Yönetmeliği'ne göre, ticari elektronik ileti gönderimi için alıcılardan onay alma ve bu onayları yönetme amacıyla geliştirilmiş ulusal bir veri tabanızı sistemidir. İYS'nin Amacı: Tüketicileri...
  4. TeknoPiyon

Rehber Fon nedir? Yatırımcılara Kapsamlı Bir Rehber

Fon Nedir? Fon, birden fazla yatırımcının ortak havuzunda toplanan paraların profesyonel bir şekilde yönetilmesiyle oluşturulan yatırım araçlarıdır. Farklı varlık türlerine yatırım imkanı sunarak risk ve getiri dengesini optimize etmeyi amaçlarlar. Fonlar Neden Tercih Edilir? Uzman Yönetim...
  5. TeknoPiyon

Rehber Halka Arz nedir? Halka Arzlara girerken nelere dikkat edilmelidir?

Merhabalar arkadaşlar, Halka arz furyası yeniden başlarken sizleri bilgilendirmek istedim. Hemen konumuza geçelim Halka Arz Nedir? Halka arz, bir şirketin hisselerinin ilk kez halka sunularak Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamasıdır. Bu süreç, şirketin sermayesini artırmasına ve yeni...
  6. TeknoPiyon

İnceleme Gigafiber bağlanma süreci ve Gigafiber hakkındaki yorumlarım

Merhaba dostlar! Uzun bir çabanın ardından hem Türk Telekom Fiber hem de TürkNet Gigafiber altyapısını evime bağlatmayı başardım. Eğer siz de altyapınızı güncellemek ve fiber hızına ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki linkten forumda açtığım konuyu inceleyebilirsiniz. Fiber altyapıya ulaşmanın en...
  7. TeknoPiyon

Rehber Paranızın değer kaybetmesini nasıl engellersiniz, Yatırım nedir ve nasıl yapılır?

Ülkemizde artan enflasyona yenik düşmemek için insanların kafasında paramı nasıl değerinde tutarım veyahut değerini arttırırım sorusu var ve cevabı çok basit Yatırım yapmak. Peki Yatırım Nasıl Yapılır? Öncelikle sizlere yatırım nedir bundan bahsedeyim Yatırım, paranızın değerini korumak veya...
  8. TeknoPiyon

Rehber Borsa İstanbul'a 0'dan Başlayanlar için Alması Gereken 5 Hisse Tipi

Dostlarım Selamlar bugün sizlere Borsa İstanbul'da uzun vadeli yatırım yapmanız gereken 4 hisse tipinden bahsedeceğim. 1 adette kısa vadede küçük yatırımcıyı çok fazla %100 kar ettirebilcek hisseden bahsedeceğim. Borsa İstanbul'a yatırım yapmaya yeni başlayanlar için hisse senetleri seçerken...
  9. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15'in Hoparlör testi

Dostlarım Selamlar biliyorsunuz yaklaşık 2 haftadır hp victus 15 i kullanıp inceliyorum bu hafta içerisinde bir adet hoparlör testi yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim. Laptopumuzda bulunan hoparlörlerimizin konumu ise 1 adet klavyenin üst kısmında geniş hoparlör bulunuyor diğer 2 hoparlörümüz...
  10. TeknoPiyon

İnceleme ''HP Victus 15'in Klavye tuş sesi rahatsız edici mi '' Gelin birlikte bakalım

Dostlarım selamlar, Bugün HP Victus 15 in klavye tuş sesini sizlere anlatacağım. Dostlarım öncelikle laptopumuzda kullanılan switchler gerçekten aşırı sessiz olmakla birlikte kütüphanede vb yerlerde kullanımda asla insanları veya beni rahatsız edicek bir ses çıkarmadı. Klavyemizde 100 adet tuş...
  11. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15'in Fan hızını fullersek kaç dB bir ses ortaya çıkar

Dostlarım selamlar bugün HP Victus 15'in Fan hızını HP Omen Gaming Hub üzerinden fullersek kaç dB bir ses ortaya çıkar bunu inceliyoruz. HP Victus 15'in 4 farklı kullanım modu var bunlar: Eco Quiet Default Performance Ben genelde performansda kullanıyorum arkadaşlar aşırı verimli çalışıyor...
  12. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15'in kamera performansını inceliyoruz

Dostlarım selamlar bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta kullanmaya başladığım hp victus 15 in kamera ve mikrofon testini isteyen bir arkadaşımız olmuştu ona ithafen bu konuyu açıyorum. HP Victus 15-FA1008NT'nin kamera kalitesi Öncelikle kameramız 720P 30FPS bir kamera lakin piyasada bulunan çoğu...
  13. TeknoPiyon

İnceleme HP OMEN Gaming Hub Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Dostlarım Selamlar, Bildiğiniz üzere yaklaşık bir haftadır kullanmış olduğum HP VICTUS 15 laptopu sizlere çeşitli benchmark testleri ve incelemesiyle paylaşmıştım. Bugün ise sizlere bu laptopu kurduğumdan beri görev çubuğunda bulunan ve ne olduğunu daha bugün kavrayabildiğim HP Omen Gaming hub'ı...
  14. TeknoPiyon

Rehber Windowsunuzu 10 kata kadar hızlandırabilceğinizi biliyor muydunuz ?

Dostlarım Selamlar, Bugün sizlere Hp Victus 15 ile windowsumuzu nasıl 10 kata (!) kadar hızlandırabiliriz bunlardan bahsedeceğim öncelikle bu özellik tüm laptop ve bilgisayarlarda gerçekleşiyor bilmenizi isterim. Videolu Anlatım İlk olarak Windows + R tuşuna Basıp çalıştır kısmını açıyoruz...
  15. TeknoPiyon

Rehber Hp Victus 15 Geekbench 6 Testi Ve Sonuçları

Dostlarım Selamlar, Biliyorum sizleri son 3 gündür HP Victus 15'in occt, furmark, cinebench r23 testleri ile boğdum lakin bu testim son benchmark testi :) . Dostlarım HP Victus 15 serisinde kullandığı intel i5-13500H işlemci ve RTX3050 ekran kartı sayesinde neredeyse çoğu benchmarkta gerçekten...
  16. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15 FA-1008NT Cinebench R23 testi ve sonuçları

Dostlarım Selamlar, Bugün sizlere HP VICTUS 15-FA1008NT Model numarasına sahip olan laptopumun Cinebench R23 testini yaptım ve sonuçları sizinle birlikte değerlendirmek için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Bundan öncesinde detaylı incelemesini, Furmark ve OCCT stress testini yapmış olduğum bu...
  17. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15-FA1008NT Notebook Furmark Testi ve sonuçları

Dostlarım Merhaba, Bugün sizlere daha önce detaylı incelemesini ve OCCT testini gerçekleştirdiğimiz HP Victus 15-FA1008NT Notebook'un Furmark ekran kartı testi ve sonuçlarını sunmak istiyorum. Öncelikle Furmark testi nedir? Furmark testi, ekran kartının yüksek performans gerektiren grafik...
  18. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15-FA1008NT Notebook OCCT testi ve sonuçları

Dostlarım selamlar, Bugün sizlere HP VICTUS 15-FA1008NT model numarasına sahip olan olağanüstü bir laptopu tanıtmak istiyorum. Bu güçlü bilgisayar, I5 13500H işlemci ve RTX3050 ekran kartı kombosuyla yeni bir soluk getiriyor . Şimdi sizlerle bu laptopun OCCT test sonuçlarını paylaşmak...
  19. TeknoPiyon

İnceleme HP Victus 15-FA1008NT İ5-13500H RTX3050 Notebook İncelemesi

Dostlarım selamlar, bugün sizlere HP markasının i5 13500H + RTX3050 işlemci ekran kartı kombosuna sahip bu laptopu sizlere anlatacağım. Bu konunun altına tüm merak ettiklerinizi sorabilir bir sonraki konum olacak kullanıcı deneyimi konumda sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. HP Victus 15 -...
  20. TeknoPiyon

Rehber Kasa içi̇ doğru hava akışı nasıl olmalı ?

Kasa içi̇ doğru hava akışının önemi nedir ? Bilgisayarımızın performansını en çok etkileyen unsurlardan biri donanımların sıcaklık değerleridir. Kasa içerisindeki ideal sıcaklıkğı tutmakta fanların doğru konumlandırılması çok önemlidir. Fanların yönü nasıl olmalı ? Öncelikle fanlarımızın ön ve...
Top Bottom