Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

İnceleme MSI VENTUS RTX 4080 ISI TESTİ İNCELEME

Dostlar yeni aldığım MSI VENTUS 3X 4080 Kartımın ısı değerlerini paylaşmak istiyorum. Çünkü diğer serilerden kalma bir ısınıyor algısı var. Bütün testlerde ses seviyesi de ölçtüm. Ses seviyesi 55-60db arası sabit kaldı. Ama şöyle bir sıkıntı var kart boşta ikende aynıydı. Yani benim kasa fanları...
  2. Perfectshot06

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

Dostlar herkesin yeni nesil iphone'lar konusunda daha çok bilgi edinmesi için bu rehberi hazırlamak istedim. Öncelikle neden en F/P İphone 16 dedim? Öncelikle f/p demek en ucuz demek değildir. Fiyatını en hak eden cihaz demektir. Nedeni ise iphone 16 pro'nun a18 pro işlemcisi ile ip16'nın...
  3. Perfectshot06

İnceleme Temu/Aliexpress LEGO ( Replika) İnceleme!

Dostlar bugün Temu'dan 700₺'ye aldığım replika legoyu inceleyeceğim. Bir dipnot yazayım bu aldığım lego, legonun kendisinde olmayan bir set ve hayali bir araç. Çinliler tamamen kendi tasarlamış. Ama aynı zamanda LEGO setlerinin birebir Replika da satılıyor. Ürün linki...
  4. Perfectshot06

Sünger Bob Temalı Series X Tanıtıldı!

Çok tatlı olmuş :kekw:
  5. Perfectshot06

İnceleme Playstation Portal İnceleme!

Dostlar selam bugün yeni aldığım oyuncağımı incelemek istedim. PS Portal Nedir? Oyunları kendi ağınıza bağlanarak ve size ait olan ps5'den stream eden bir el konsolu. Fiyatı şuan 200$ civarı. Ps Portal Kutu İçeriği Neden Aldım? Uzun zamandır bir el konsolu arayışım vardı. Rog ally, steam deck...
  6. Perfectshot06

İnceleme 9499TL'ye Aldığım Honor X9A İnceleme

Dostlar annemin telefonu bozulduğu için ona geçen hafta cuma Hb üzerinden nays kullanarak 9299TL'ye honor x9a aldım. Şuanki fiyatı 10.300tl olmuş ama ara sıra bu fiyatlara düşüyor. Kdv indirimi ile daha sık düşeceğini düşünüyorum. Telefonu alırken en önemli etkenlerden biri ekran ve batarya...
  7. Perfectshot06

İnceleme Google Pixel Watch İnceleme

Kutu ve Saat Tasarımı; Samsung Watch 6 44mm ile Boyut Kıyaslaması; Ekran büyüklüğü olarak Samsung daha büyük duruyor. Ama netlik olarak pixel watch önde. Arayüz; Arayüz olarak akıcı geldi. Sadece Play store falan bir tık geç açılıyor. Onun sebebi de işlemcisinin bir tık eski olması. Birde...
  8. Perfectshot06

İnceleme Samsung Watch 6 44mm İnceleme

Dostlar Samsung watch 4 44mm saatimi değişim kampanyası ile gönderip 3500₺ vererek watch 6 44mm aldım. Şimdi alacak arkadaşlara fikir olması açısından inceleyeceğim; Kutu ve Saat Tasarımı; Arayüz; Açıkçası Arayüz olarak watch 4'ün birebir aynısı. Pil; Pil bence Samsung saatlerin en...
  9. Perfectshot06

Rehber Fc(Fifa) 24'ü 704₺'ye Almak!

Dostlar biliyorsunuz ki yeni adıyla fc 24 1199₺'den Ön siparişe çıktı. Bunu daha ucuza almanın yıllarını anlatacağım. 1- Öncelikle 8₺'ye Ea Play alıyoruz.(4 ağustosa kadar geçerli kampanya) Ea, play sahiplerine oyunlarinda geçerli %10 indirim yapıyor. Yani oyun 1080₺'ye geliyor...
  10. Perfectshot06

Rehber Hangi Kart Ne Kadar Cashback Veriyor?[TAM LİSTE]

Hazır yaza girerken güzel bir liste hazırlıyım dedim. Herkese faydası dokunur. Dizi ve Film: Papara: Netlix: 30TL'ye kadar %50 iade. YT Premium: 10TL'ye kadar %50 iade. Tosla: Netflix, Exxen, BluTV ve S Sport Plus'da toplam 25TL'ye kadar %50'ye iade. Paycell...
  11. Perfectshot06

İnceleme Aylık 100TL'ye 100mbps İnternet Hizmeti Veren Comnet ISS İnceleme

Merhaba dostlar, ilk inceleme yazım ile karşınızdayım. O yüzden eksik veya hatalı noktaları olabilir. İnternet Deneyim Geçmişim; 10 yıldır internet kullanıyorum. 3 sene öncesine kadar TT adsl kullanıyordum ama 7/0.8 hız değerleri aldığım için online oyunlarda çok ağ sorunu yaşıyordum...
  12. Perfectshot06

Rehber Hangi Kart Ne Kadar Cashback Veriyor?

Dostlar YT Premium'a gelen zamdan sonra ön ödemeli kartların ne kadar Cashback verdiğini bilgilendirmek istedim. PAPARA; YouTube Premium; 30TL'ye kadar 15TL Amazon Prime; 7,90TL'ye kadar 4TL Netflix; 46TL'ye kadar 23TL Spotfiy; 30TL'ye...
  13. Perfectshot06

Rehber Hepsiburada Premium Satın Alma Rehberi(BluTv Veriyor)

Hepsiburada Premium ne kadar? Hepsiburada Premium fiyatı aylık 9,90 TL olarak belirlenmiş. Hepsiburada Premium ayrıcalıkları neler? Tüm alışverişlerde kargo ücretsiz Üyelik boyunca BluTV ücretsiz Kapıda iade hizmeti ücretsiz Mobilyalarda montaj hizmeti ücretsiz Her alışverişte yüzde 3 oranında...
Top Bottom