Arama sonuçları: *

1. somoncum

İnceleme DEEPCOOL LE360 V2 360mm ARGB Sıvı Soğutma incelemesi

DIŞ KUTU: KUTU İÇERİĞİ: Ön Montaj Vidaları Radyatör Montaj Vidaları Pompa Ayağı ve Pompa Sabitleme Vidaları AM4-AM5 Montaj Vidaları ve Pompa Ayağı LGA115x-1200-1700-1851 Montaj Vidaları ve Pompa Ayağı LGA115x-1200-1700-1851 Backplate Montaj Çıtası 3'Lü PWM Fan Kablo Çoklayıcı SIVI SOĞUTMA...
  2. somoncum

İnceleme GALAX RTX 4070 Ti Super SG 1-Click OC incelemesi

RTX 5070 Ti lansman günün de stok ve yüksek fiyat nedeniyle ve performans farkı çok az olduğundan bu kartı almayı tercih ettim. Trendyol üzerinden Beta Plus Teknoloji (Gaming.Gen.TR) satıcısından vade farksız 6 taksit ile 36.400₺ satın aldım. DIŞ KUTU: KUTU İÇERİĞİ: 1-Clip Booster 2.0 Fan...
  3. somoncum

İnceleme ATK Blazing Sky X1 Ultra Wireless mouse inceleme

15 Ağustos 2024 Tarihin de wraithesports üzerinden mouse indirim kodu ile 3.509₺ ye satın aldım. KUTUYA YAKINDAN BAKIŞ; Sensor: PAW3950Ultra Microcontroller Unit: Nordic nRF52840 Resolution: 10~42000 DPI Tracking Speed: 750IPS Acceleration: 50G LOD Adjustment: 0.7mm ~ 1.7mm Battery: 500mAh...
  4. somoncum

İnceleme AKKO 5075B Plus Shine-Through Tri-mod inceleme.

Ürünü 22 Nisan 2024 Tarihin de Aliexpress üzerinden AKKO MONSGEEK STORE satıcısın dan 3.423₺ satın aldım ve 12 Gün içerisinde ulaştı. KUTU TASARIMI: KUTU İÇERİĞİ: 1x Dust Cover. 1x Type-A to Type-C Cable. 1x 2.4GHz Dongle. 1x Keycaps Puller. 1x Switch Puller. 4x Silikon Gasket. 5x AKKO Cream...
  5. somoncum

İnceleme ASUS TUF Gaming VG27AQZ IPS QHD 1ms (MPRT) 165Hz inceleme.

Ürünü 27 Mart 2023 Tarihin de amazon.com.tr den 6792₺ satın aldım. MONİTÖRÜ KUTU İÇERİĞİ; 1 x DisplayPort görüntü kablosu. 1 x Monitör güç adaptörü. 1 x Monitör güç kablosu. 1 x Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1 x Garanti Belgesi. MONİTÖR KURULUM AŞAMASI; Monitör kolu takılı bir şekil de geliyor...
  6. somoncum

İnceleme Thermalright Burst Assassin 120 ARGB inceleme.

17 Şubat 2023 Tarihin de Aliexpress üzerinden Thermalright Official Store satıcısın dan 1002₺ satın aldım. Hava soğutucunun kargosu 3 Mart 2023 Tarihin de bana ulaştı. Kutunun üzerinde hava soğutucunun detaylarını ve hangi soketlerin desteklendiğini gösteren bilgilerini içeren basit bir kutu...
  7. somoncum

İnceleme Lian Li Lancool 216 ARGB inceleme.

Kasayı 24 Şubat 2023 Tarihin de incehesap dan 2.455₺ satın aldım. Kasanın arkasını ilk açıp kablolarına baktığımda gözüme takılan basit ama pratik olan bir şey gördüm ön butonların kablosunun küçük ayrı ayrı yapmak yerine usb kablosu gibi tek konnektör yapmışlar ve takması aşırı kolaydı...
  8. somoncum

İnceleme Cooler Master Mastergel Maker Nano 11W/mk vs Pullsar Ice Dragon 15.7W/mk

31 Ocak 2023 Tarihin de Deniport satıcısından 351₺ aldım. Testleri adil olsun diye Cooler Master Mastergel Maker Nano macununu yenileyerek test ettim ancak vaat ettiği iletkenlik değeri sunamıyor onu söyleyeyim. Kıvamı Cooler Master Mastergel Maker Nano göre çok yoğun ve zor sürülüyor testleri...
  9. somoncum

İnceleme Phanteks SK140 D-RGB 3'Lü PACK inceleme.

Ürünü 15 Ağustos 2022 Tarihin de Hepsiburada üzerinden Corax Alpha satısından 655TL satın adım. FAN KUTUSUNA YAKINDAN BAKIŞ; FAN KUTU İÇERİĞİ; • 3x SK140 D-RGB fan. • 12x Fan vidaları. • 24x Fan titreşim önleyici padler. • 1x Anakart D-RGB fan adaptörü. • 1x 3'Lü PWM fan çoklayıcı kablo...
  10. somoncum

İnceleme ASUS ROG STRİX RTX 3070 Tİ OC inceleme.

Ürünü 22 Haziran 2022 Tarihin de itopya dan 14.319₺ satın aldım. EKRAN KARTININ KUTUSUNA YAKINDAN BAKIŞ; EKRAN KARTININ KUTU İÇERİĞİ; 1 x ROG Kablo Bağı. 1 x ROG Koleksiyon Kartı. 1 x ROG PCB den yapılmış cetvel. 1 x Garanti Belgesi. 1 x Hızlı Kurulum Kılavuzu. 1 x Bizi tercih ettiğiniz...
  11. somoncum

İnceleme ViewSonic ELİTE XG270QC VA QHD 1ms (MPRT) 165Hz monitör inceleme.

13 Nisan 2022 Tarihin de amazon.com.tr den 5499₺ ye satın aldım. MONİTÖR KUTU İÇERİĞİ; 1x Displayport kablosu. 1x Monitör güç adaptörü. 1x Monitör Avrupa tipi güç kablosu. 1x Monitör Amerikan tipi güç kablosu. 1x USB-B kablosu. Monitörün ayağı, monitör standı ve son olarak monitörümüzün...
  12. somoncum

İnceleme Razer Deathadder V2 Gaming Mouse incelemesi.

Kutunun dışında önemli özelliklerinin baskılı yazılar ile anlatılmış sade bir kutu bizleri karşılıyor. Kutunun içinde ise razer sticker ve çıkartmaları, razer karşılama mektubu, ürün kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve faremiz çıkıyor. MOUSE TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Mouse özelliklerine ve...
  13. somoncum

İnceleme Phanteks P500A (non-RGB) kasa incelemesi.

Eski kasa dan parçaları söküp bu kasaya montajlamam çok kolaydı fakat arka da temiz kablolama yapmak istediğim için biraz zaman harcadım. Kasayı kurduktan sonra ilk önce sıcaklık değerlerine bakmak oldu ekran kartın da tam 10 derece fark yarattı ram, ssd ve mosfet soğutucuların da 5-7 derece...
  14. somoncum

İnceleme ASUS ROG STRİX 750G 750W 80+ GOLD Power Supply

02.07.2021 Tarihin de MediaMarkt üzerinden 1014₺ ye satın aldım. Kutunun içeriğine baktığımız da; Güç Kaynağın Kabloları. Güç Kablosu x2. Anakart Güç kablosu x1 610mm. CPU Kablosu 1000mm x2, her kablo da 4+4 parçaya bölmüşler. PCI-E Kablosu x2 680mm x2, her kablo da 2 tane 6+2...
  15. somoncum

İnceleme Corsair iCUE H150i Elite Cappellix 360mm soğutucu incelemesi.

30 Nisan 2021 Tarihin Amazon.com.tr den 1761₺ satın aldım. Montaj aşamasına geçmeden önce işlemcinin stok soğutucusunu çıkarıp eski termal macununu işlemcinin üzerinden temizledim. Anakart üzerinde ki önceden çıkardığım soğutucu sabitleme ayakları pompayı sabitlemek için tekrar geri taktım...
Geri