Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Bu sistem sizce nasıl 2. Anakarti seçip SSD olarak Samsung seçiyorum ve sıvı soğutma olarakta deepcool ls500 seçiyorum
  2. D

Çözüldü✓ DA-c6 hazır sistem eleştirisi

Dün hazır sistem için çok sabırsızlanıyordum ve beklenen o an geldi saat 6 ya yaklaşırken 6 da yayınlanması gereken video 7 de yayınlandı(hikayeden yola çıkarak diyiyorum 3 gün önce paylaşılan) ve sistem fiyatı olarak harika , performansı olarak harika kalitesi olarak harika bir sistem geldi ben...
  3. D

10 gün içindeki diğer 2 sistem nerede

@Abdullah Hacıgül insatagram hikayesinden 10 gün içinde 4 tane f/p sistemi duyuracak tı hele bir tanesi performans bakımından iyi olacaktı ve 10 gün bitmesine 2-3 gün felan kalmıştır bu 2 diğer sistem ne zaman gelecek.
  4. D

DA'nın yeni sistemi hakkında eleştiri.

Bugün tanıtılan sistem gerçekten kendi adıma çok büyük bir hayal kırıklığı oldu fiyatı evet gerçekten çok iyiydi ama sistem gücü olarak bence çok zayıf kaldı, bana göre paylaşılan hikayelere göre en azından 4060ti 16gb ekran kartı olur diyordum ki hayalimde 4070 vardı ki bence 4060ti 16gb +...
Top Bottom