Arama sonuçları: *

1. M

Yeni sistem fiyatı iyi ?

Arkadaşlar 4 5 gündür araştırma yapıyordum biraz daha fiyat arttırıp ekran kartlı sistem almaya karar verdim. Aldığım sistemden daha ucuz fiyata toplayamadım. Kendim tek tek topladığımdada işin içinden çıkamadım ucu ucunada ekran kartına param yetmiyordu. Hazır sistemde daha sonra değiştirmekle...
  2. M

60k ya kendim pc kuruyorum

Orta üst seviye bir kasa topluyorum bütçemin yettiği kadar. Ekran kartına 3 4 ay sonra alıcam yada upgrade ediceğim mümkün mertebe ekran kartına para çıkartmaya çalışıyorum. X3d olduğu için birkaç ay beni idare eder yada yada param kalıesa 3060 falan alıcam 4 5 ay sonrasına 5070 yapıştırıcam...
  3. M

45-50 k Kasa önerisi

Tek tek parça yada toplu farketmez Sıvı soğutmalı siyah sistem toplamak istiyorum. Amacım aslında sadece ekran kartı yüksek olsun değil çünkü önceki sistemim öyleydi. Upgrade e açık bir sistem istiyorum aslında yemi çıkan 7500x3d işlemcisini kullanmak istiyorum. Oyun olarak COD warzone, fifa, ac...
  4. M

Kasayı kaça satabilirim öneri

Arkadaşlae kasamı satmak istiyorum ilan falan oluşturdum ama sizce kaça satmalıyım. Sağlık problemlerinden kaynaklı satıyorum kasamı. Özellikleri fotoğrafta. Ben 43 44 diye düşünüyorum ama çok mu? Hepsinin garanti faturası kutusu var. Ve sistem beyaz
  5. M

Kasamı satmak istesem kaça gider

arkadaşlar sistemim bu, ekran kartının 2026 diğer parçalar ise 2025 aralığa kadar garantili ve kutulu sizce kaça satabilirim (monitör hariç)
  6. M

Toplam sistemim ne kadar eder

Sağlık problemlerimden kaynaklı Sistemimi satmayı düşünüyorum (satış ilanı değildir) tahmini ne kadar eder Hepsi faturalı minimum 1 yıl garantili hepsi Asus a620m e csm anakart (22 ay garantili) Ryzen 5 7500f Galax rtx 4070 süper 12gb (20 ay garantili?) Xpg 16 gb ram 5200 mhz Xpg gold 750w...
  7. M

4070ti süperli kasa fiyat olarak nasıl

Arkadaşlar selam. Abime kasa toplamaya çalışıyoruz uzun ömürlü ve sıkıntısız bi bilgisayar yapmaya çalışıyoruz ayrıyetten parça değiştirilebilir. Kasanın eksi yanları varmı alınır mı. Daha iyi bi kasa varsa bundan link atarsanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. M

23 k ya 4070 li kasa

Dolaşırken https://genforce.com.tr/urun/floser-black4070-intel-i5-12400f-galax-1-click-oc-3x-geforce-rtx-4070-12gb-2x16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-463 löyle bir şey buldum arayan varsa. Site hakkında bi fikrim yok
  9. M

Tam 27k ya am5 sistem önerisi

Arkadaşlar 27 k bütçem var üstüne çıkamıyorum. ddr5 1tb ssd şart sistem bakıyorum. Tek tekte toplayabilirim, denedim ama 27 yi geçtiği için sormak istedim buraya. Hazırda olabilir. Yardımınız için şimdiden teşekkürler
  10. M

Çözüldü✓ 2. El 10k satılık oyuncu kasası

Sistem yükseltmek istediğim için kasamı satıyorum 2 yıl önce ekran kartı hariç kasayı 2. El aldım. Ekran kartınıda 2022 ağustos başında itopyadan sıfır aldım. Power supply de 2022 ekimde aldım. Özelliklee Neoforza 3200mhz RAM 8X2 (kutu mevcut) Gigabyte RTX 2060 6GB 192 bit(8 ay garantisi...
Geri