Arama sonuçları: *

1. Sniper Mask

Arkadaşım yeni hazır sistem alacak sizce alacağı sistem güzel mi?

iyi akşamlar. arkadaşım yakın zamanda masaüstü toplama bilgisayar almak istiyor bütçesi yüksek (17-18k civarı) sizce alacağı sistem güzel mi eğer herhangi bir sorunu yoksa bu ay almayı düşünüyor. düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim (amd ekran kartı istemiyor) Sistem...
  2. Sniper Mask

Bilgisayarımı geliştirmek mi daha iyi olur yoksa yenisini almak mı?

iyi akşamlar. bu aralar benim yeni bir pc ye ihtiyacım vardı ama bütçem çok düşüktü evde de eski sistemimi buldum(masaüstü). ama sistem çok eski sizce sıfırdan bir sistem almaktansa elimdeki sistemi geliştirmek daha mı iyi olur çünkü eski sistemi geliştirmek daha pahalı tutabilir diye...
  3. Sniper Mask

İnce hesap gaming gecesi hakkında yardım

(konu başlığı yanlış olabilir özür dilerim uygun bir konu başlığı bulamadım) öncelikle iyi akşamlar ve ardı ardına 2 konu açtığım için özür dilerim. İncehesap gaming gecesi diye bir şey yapıyormuş ben ilk defa duydum, yakın zamanda da klavye kulaklık vs. almayı düşünüyordum bu gaming gecesi...
  4. Sniper Mask

Sizce bu sistem güzel mi?

iyi akşamlar. arkadaşım masa üstü bilgisayar toplamak istiyor bütçesi 18k civarı. sistem kasa dahil 17k tuttu sizce bu sistem güzel mi? sizinde önerdiğiniz sistemler varsa yazarsanız sevinim. işlemvi: intel core i5 10400 10. nesil 2.9ghz ana kart: asus prime intel h 510 ddr4 3200mhz ram: 2x8...
  5. Sniper Mask

Düşük bütçeli masaüstü bilgisayar önerisi

Bütçem çok yüksek değil zaten üst düzey de bir sistem istemiyorum sadece oyun oynarken aynı zamanda arka tarafta google, discord gibi uygulamalar da varken güzel bir fps verecek bilgisayar önerebilir misiniz? hazır veya toplama fark etmez.
Geri