Arama sonuçları: *

1. hasanberkgcm

45k Hazır/Toplama PC önerisi

İyi forumlar arkadaşlar. Elimde hali hazırda ddr5 bir sistem var. 2023 kasım ayının sonlarında İncehesap'dan almıştım fakat pişman oldum. Aldığımdan beri sorunların ardı kesilmiyor. Daha 2 gün önce 3. Kez garantiye gönderişim oldu. Eğer bir daha sorun çıkarsa iade edeceğim. Şimdiden bir sistem...
  2. hasanberkgcm

20-25 Bin TL 2K DDR5 Sistem Önerisi

Selamlar dostlar! Bana nvidia kartlı 2k bir sistem gerekiyor. Dün ki sistemi malum çoğu kişi gibi bende alamadım. O yüzden sizlere danışıyorum. Toplama olur hazır sistem olur uygun fiyatlı bir sistem önerirseniz çok makbule geçer. Şimdi bana diyenler olacak donanım arşivini bekle yeni sistem...
  3. hasanberkgcm

Çözüldü✓ max 15k bütçeyle toplama yada hazır sistem önerisi

Selamlarr, bu kasım indirimlerinde bi sistem toplamak istiyorum. Hazır sistemde olur. En fazla 15k bütçem var. Güzel, darboğaz yapmayacak, hoş bi sistem ya da varsa hazır sistem önerirseniz sevinirim. Bu kasım indirimlerinde aldım aldım yoksa alamam.. Şimdiden sağolun varolun.
  4. hasanberkgcm

Anakart + İşlemci + Ram + HDD tavsiyesi

Merhabalar, anakartım arıza yaptığı için yeni donanım parçaları almak istiyorum. Ekran kartımdan memnunum sadece anakart, ram, işlemci mi değiştireceğim, ve yeni bir de hdd almak istiyorum. Bütçem 4500tl - 5000tl arasında. İşlemci olarak i5 10400f, anakart olarak Gigabyte h510m s2h v2 ve ram...
Top Bottom