Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

İndirimli F/P Sistem Tavsiye???

Sa uzun zamandır PC almayı bekliyorum sürekli kasımı bekle falan dediler bende bekledim artık sistem almam gerek yoksa zamlar gircek malum Önerebileceginiz bu güzel üz.ez dediğiniz sistemler var mı?? Veya bugün daha gelecek indirimler var mı? Yani bugün vatan hariç hiç bir PC sitesinde indirim...
  2. KaptanMC

Bu Sistem Alınır Mı???

Sa Beyler PC hocasının Paylaştığı Şu sistem alınır mı?? -Akşam 11 Kasım diye indirim veya daha iyi sistemler gelebilir emin olmadım o yüzden https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
  3. KaptanMC

11/11 İndirimi Sistem Tavsiye???

Sa beyler bildiğiniz gibi Yarın 11 Kasım Yani 11/11 İndirimleri Başlayacak Yani kısaca Bildiğiniz veya Beklediğiniz Sistem İndirimleri Var mı?? -1-2 Aydır Forum'da Kasım İndirimlerini Bekliyoruz bir ton insan Umarım Değer bu kadar beklediğimize
  4. KaptanMC

Yeni Gelicek F/P sistem Tahminleriniz???

Sa bildiğiniz gibi Abdullah abi 10 saat önce falan insata'da F/P sistemin geleceğini söyledi zaten en son attığı klavye videosunda'da birinin sistem istiyoruz yorumuna geliyor diye cevap vermişti. -bence AMD ve NVDİA 2 sistem olacak RX7700XT (içerden bilgi😂) Kısacası sizce Nasıl bir sistem...
  5. KaptanMC

Kasım en büyük indirim ne zaman olur???

Sa Bu yıl artık yeni bir PC almayı Düşünüyorum Normalde bu ay alacaktım ama açıkçası F/P diye sunulan sistem fiyatları beni tatmin etmediği İçin daha doğrusu parça parça toplama ile aynı fiyata denk geldiği yani sahte olduğu için tavsiyeleri dinleyip kasım indirimlerini beklemeye karar verdim...
  6. KaptanMC

Anakart ve İşlemcimi Kaça Satabilirim???

Sa Yeni PC alıcam bu yüzden bilgisyarımda gerçekten para edeceğini düşündüğüm 2 parça olan Anakart ve işlemcimi kaça Satabilirim acaba? İşlemci: Ryzen 7 3800X Anakart: BioStar X570GTA
  7. KaptanMC

RTX 4070'Li Sistem Tavsiye???

SA 2K RTX 4070'li bı sistem dizmek istiyorum Yazılım/YKS vs. İçin kullanıcam eski sistemim hem eskidi hemde bozuldu yenisini alıcakken bari iyi bir şey alayım istiyorum Normalde AMD ekran kartı Tercih ederim ama Yapay Zeka/Yazılım İle vs. Uraştığım için NVDİA bir sistem benim için daha iyi...
  8. KaptanMC

Sizce bu parçalar ne kadar eder???

Arkadaşlar şimdi Yeni PC Almayı düşünüyorum bu yüzden şuanki bilgisayarımdaki para edebileceğini düşündüğüm parçaları satmaya karar verdim bu sayede alacağım yeni PC için bütçemi biraz artırabileyim. -Sizce bu parçaları kaça Satabilirim -Ryzen 7 3800X -BioStar X570GTA -256GB SSD -DDR4 16GB...
  9. KaptanMC

Sizce bu fiyata bu sistem mantıklı mı?

Sa Beyler sizce 37K'ya parça parça topladığım Bu sistem Nasıl Not: Normal'de 34K ama Nakit olmadığı için Kredi Kartı ile alacağım için Komisyonlar vs. İle 37K'ya Gelecek yani Hoşuma Gitmeyen Kısmı ortalama 3K boşa verecek olmam. Sistem Özellikleri⬇️ -Ryzen 5 7500F -RTX 4070 -A620M Anakart...
  10. KaptanMC

Yeni PC Alcam Tavsiyeniz Var mı?

Sa Yeni PC almayı düşünüyorum acaba Monitör dahil toplam 35K Olacak şekilde sistem önerebilir misiniz şimdiden herkese teşekkürlerler -Normal'de kesinlikle 2.El parça parça sistem Toplayacaktım hatta forumdaki bir çok kişiye de 2.EL önerdim bu bütçeler de ama malesef Kredi Kartı ile alacağım...
  11. KaptanMC

30-35K'ya 2K sistem toplayabilirmiyim?

Sa Şimdi 30-35K bütçem var ve uzun bir süre beni götürsünn diye 2K bir sistem almak istiyorum ama fiyatlar Malum çok pahalı acaba bu fiyata Sıfır veya 2.EL Kasa+Monitör bir sistem toplayabilirmiyim sizce nasıl bir sistem toplamalıyım -yazılım vs. İle uğraştığım için NVDİA bir Kart istiyorum...
  12. KaptanMC

PC'yi Nasıl Yükseltmeliyim?

Herkese Merhaba Sistemimi Yükseltmeyi düşünüyorum Sizce Nasıl bir yükseltme Yapmalıyım Aklımda bir kaç şey var ama işimi sağlama alayım diye bide size sorayım dedim 2.EL Olarak Update Etmeyi düşünüyorum bütçem düşük ve TR fiyatları malum Ortalama Bütçem = 15-17K Arası -Şuanki PC Anakart =...
  13. KaptanMC

Sistemimi Nasıl Update Etmeliyim???

Herkese Merhaba 2-3 Ay önce PC'nin PSU yanmıştı şimdi Biraz parada biriktirdim hazır, sistem alıyorken dedim PC'yi bı Yenileyim Update edim baya eskidi ve yetersiz kaldı Açıkçası PC gayet iyi anlıyorum Bu yüzden Aklımda zaten bı kaç bı şey var ama bide sizlerin tavsiyelerinizi merak ettim ve...
  14. KaptanMC

Monitör Ve Ekran Kartı Öneri

Sa 10K Bütçem var monitör ve Ekran Kartı önerir misiniz? Not: belki 11K'ya'da zorlayabilirim İşlemcim: Ryzen7 3800X (Ryzen5 5600x ile eş değer) PSU:650W +80 Plus
  15. KaptanMC

Ekran Kartı - Monitör Tavsiye Lazım!!!

Sa 10K Bütcem var Ekran kartı ve monitör alcam Kararsızım bu fiyata ekran kartı ve monitör önerir misiniz?. NOT: 2.EL Bakıyom ama güvenemiyorum Eğer Güvene bileceğim 2 el Ekran Kartı ve monitörde Önerebilirsiniz zaten 10K bütçeyle 0' hem monitör hem ekran kartı almayı beklemiyorum. 1698180011...
  16. KaptanMC

35K Bütçe Sistem tavsiye (Monitör Dahil)

Merhaba Arkadaşıma 35K sistem Toplıcaz Aklımda bi kaç bişey var ama bide sizin tavsiyelerinizi Dinliyim dedim. Not: Aslında 50K Bütçesi var ama 35k sistemde işini görüceğini düşündüğüm için 35K karak verdik yani az da olsa Eğer değecekse aradaki Fiyat farkına 35K üstü'de yani 38-40K sistem...
  17. KaptanMC

Sistem Satmak İçin Fiyat Tavsiyesi

Sa Arkadaşlar pc mi satıp yeni pc almayı düşünüyorum 3-4 ay oldu alalı sıkıntısız çalışıyor. SİZCE KAÇ TL'YE SATMALIYIM ??? Sistem Özellikleri: İşlemci: Ryzen 7 3800x Ekran Kartı: gtx 430 2gb Not: kötü olduğunu biliyorum sistemi satma nedenimde bu Anakart: X570GTA Not: 4 Ram Slotu / 128gb ram...
Top Bottom