Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Sistem Topluyorum Sizce Nasıl ❓❓

Sa Uzun zamandır sistem almayı planlıyordum ama hep bir aksaklık çıktı sonunda yine bir sorun çıkmaz ise alacağım Şöyle bir sistem topladım Sizce Nasıl Ve Tavsiyeleriniz varmı şunu değiştir veya şurda daha ucuz vs. Diye ❓ İşlemci : Ryzen 5 7500F (Soğutucum var) Fiyat : 5.919TL...
  2. KaptanMC

⚠️2.El PC Piyasasına Noldu ❓

Sa beyler 2.el PC ve PC bilesenleri Piyasasına Son 1-2 aydır arada bakıyorumda Yani Ben 2.el piyasası göremiyorum hatta sadece PC değil her şeyin 2.el piyasası yok olmaya başladı Yani Millet artık neredeyse Sıfır fiyatına Hatta Şaka gibi gelecek ama Sıfır Fiyatından Pahalıya Satmaya çalışanlar...
  3. KaptanMC

Sizce Sistemi Nasıl Toplamalıyım ❓

Sa Sistem almaya düşünüyorum ama Nasıl Alsam Kararsızım Bu yüzden sizlere sorayım dedim 40-50K bütçem var 1- Normal AM5 4070 Super'li vs. hazır sistem veya toplama sistem 2- şimdilik 17K'ya falan Ekran Kartsız AM5 bir sistem Toplayıp R5 7600'lü (apu gibi) veya R5 7500F'li bir sistem...
  4. KaptanMC

Acil Sistem Tavsiye ⚠️

Sa Bu hafta sistem almayı düşünüyorum Acil Öneriniz Var mı❓ Aslında ekim'in sonlarından beridir alacaktım ama hep bir aksilik çıktı bu sefer Yine bir aksilik çıkmaz ise alcam Bütçem: 40K-50K (Sadece sistem/PC) Toplama - Hazır sistem, Fark etmez
  5. KaptanMC

50000 TL'ye kadar sistem önerisi?

Sa beyler bu Hafta PC almayı düşünüyorum aslında ekimin sonlarından beridir düşünüyorum ama hep Bir aksilik çıktı bu sefer çıkmaz ise almayı düşünüyorum tavsiyeniz Var mı ??? Toplama veya Hazır Fark etmez Bütçem: 40-50K (Sadece Kasa) 50K zorlarsam yani 3-5 ekle demeyin çok büyük fark yoksa...
  6. KaptanMC

Yılbaşı'na özel Sistem gelecek mi❓❓

Sa Bildiğiniz gibi bu akşam Yılbaşı Acaba Yıl başına Özel Son F/P Sistem çıkaracak Youtuber'lar vs. var mı❓ -Normal'de her sene çıkar ama malum 2025 girdiğimiz an Zamı saplayacakları için Aç gözlü Fırsatçı firmalar. Yılbaşına özel sistemÇıkarmayacaklar gibime geliyor - 27-35K arası bütçem var
  7. KaptanMC

Sistem Toplama Yardım🥲

Sa Kasım’da güzel bir sistem toplayamadım, bekledim. Şimdi ise F/P sistem yok, fiyatlar kazık. Bütçeme göre sistem toplasam ne tutar diye merak ediyorum ama PC bozuk olduğu için telefondan bakmak zor oluyor. Bütçem: 35K (Kartla alacağım için sıfır almak zorundayım.)
  8. KaptanMC

2024'ün En Mükemmel F/P Sistem'i (Olabilirdi⚠️)

Bugün İtopya'nın İtopik Saatler kampanyasına özel sistemine bir göz atalım. Ne kadar mantıksız ve pahalı bir sistem olduğunu Dediğim Şekilde Değiştirip Son Sistemi ve Çıkan Son Fiyatı görünce şaşıracaksınız. Öncelikle sistem bu⬇️...
  9. KaptanMC

Sistem Ne Zaman Alınmalı⚠️⚠️⚠️

Sa Beyler 1-2 Aydır sistem almaya calışıyorum ve benim gibi F/P sistem bekleyen bir ton insan var Ama malum Hiç Adam Akıllı F/P sistem gelmedi nerdeyse Malum Asgari Zamı geldi Yarında Yeni fiyatlar basılır ürünlere Bu yüzden⬇️ Sizce En geç Yarın Saat Gece 12'ye Kadar Sistem Almalımıyım❓ Yoksa...
  10. KaptanMC

F/P Sistemler Nerede ???

@Abdullah Hacıgül Abi Nerde Artık şu F/P sistemler kaç ay oldu Sistem alacaz alamıyoruz zamlar gelecek artık yavaştan Şu markalar ile konuş ta 7500F/RX 7700XT ve 7500F/RTX 4060Tİ Sistemler Yap'ta alak yani eski F/P sistemler gibi olmaz tabi ama 1-2K daha ucuz olur abi Şu Zamlar gelmeden Önce Son...
  11. KaptanMC

Black Friday Rezaleti⚠️

Sa Beyler Bildiğiniz Gibi Dün Black Friday'dı ve Herkes gerçekten iyi sistemler 25K'ya 7500F + 4060Tİ / 31K'ya 7500F + RTX 4070 vs. Beklerken sadece bindir,indir yapıldı ve çöpleri satmaya çalıştılar. Bende Bu Black Friday İndirimin Aslında Ne kadar büyük bir indirim olmasını ve Markaların...
  12. KaptanMC

İndirimler Ne zaman Başlıyor Tam Olarak???

Sa Beyler Bu Vatanın falan Black Friday İndirimleri Ne zaman başlayacak belli mi yani Tam Saat falan olarak??? Güzel İndirimler olduğunda bu konudan Haber verirseniz sevinirim Artık PC'yi aldım aldım son şansım😁
  13. KaptanMC

İndirimli F/P Sistem Tavsiye???

Sa uzun zamandır PC almayı bekliyorum sürekli kasımı bekle falan dediler bende bekledim artık sistem almam gerek yoksa zamlar gircek malum Önerebileceginiz bu güzel üz.ez dediğiniz sistemler var mı?? Veya bugün daha gelecek indirimler var mı? Yani bugün vatan hariç hiç bir PC sitesinde indirim...
  14. KaptanMC

Bu Sistem Alınır Mı???

Sa Beyler PC hocasının Paylaştığı Şu sistem alınır mı?? -Akşam 11 Kasım diye indirim veya daha iyi sistemler gelebilir emin olmadım o yüzden https://www.gaming.gen.tr/urun/523397/pc-hocasi-gg9-amd-ryzen-5-7500f-tray-asus-dual-radeon-rx-7700-xt-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/...
  15. KaptanMC

11/11 İndirimi Sistem Tavsiye???

Sa beyler bildiğiniz gibi Yarın 11 Kasım Yani 11/11 İndirimleri Başlayacak Yani kısaca Bildiğiniz veya Beklediğiniz Sistem İndirimleri Var mı?? -1-2 Aydır Forum'da Kasım İndirimlerini Bekliyoruz bir ton insan Umarım Değer bu kadar beklediğimize
  16. KaptanMC

Yeni Gelicek F/P sistem Tahminleriniz???

Sa bildiğiniz gibi Abdullah abi 10 saat önce falan insata'da F/P sistemin geleceğini söyledi zaten en son attığı klavye videosunda'da birinin sistem istiyoruz yorumuna geliyor diye cevap vermişti. -bence AMD ve NVDİA 2 sistem olacak RX7700XT (içerden bilgi😂) Kısacası sizce Nasıl bir sistem...
  17. KaptanMC

Kasım en büyük indirim ne zaman olur???

Sa Bu yıl artık yeni bir PC almayı Düşünüyorum Normalde bu ay alacaktım ama açıkçası F/P diye sunulan sistem fiyatları beni tatmin etmediği İçin daha doğrusu parça parça toplama ile aynı fiyata denk geldiği yani sahte olduğu için tavsiyeleri dinleyip kasım indirimlerini beklemeye karar verdim...
  18. KaptanMC

Anakart ve İşlemcimi Kaça Satabilirim???

Sa Yeni PC alıcam bu yüzden bilgisyarımda gerçekten para edeceğini düşündüğüm 2 parça olan Anakart ve işlemcimi kaça Satabilirim acaba? İşlemci: Ryzen 7 3800X Anakart: BioStar X570GTA
  19. KaptanMC

RTX 4070'Li Sistem Tavsiye???

SA 2K RTX 4070'li bı sistem dizmek istiyorum Yazılım/YKS vs. İçin kullanıcam eski sistemim hem eskidi hemde bozuldu yenisini alıcakken bari iyi bir şey alayım istiyorum Normalde AMD ekran kartı Tercih ederim ama Yapay Zeka/Yazılım İle vs. Uraştığım için NVDİA bir sistem benim için daha iyi...
  20. KaptanMC

Sizce bu parçalar ne kadar eder???

Arkadaşlar şimdi Yeni PC Almayı düşünüyorum bu yüzden şuanki bilgisayarımdaki para edebileceğini düşündüğüm parçaları satmaya karar verdim bu sayede alacağım yeni PC için bütçemi biraz artırabileyim. -Sizce bu parçaları kaça Satabilirim -Ryzen 7 3800X -BioStar X570GTA -256GB SSD -DDR4 16GB...
Geri