Arama sonuçları: *

1. BeerDrinker

Topladığım parçalar sizce olmuş mu?

Herkese selamlar, Eski Sistemimde 6700xt 12400f 2x8 3200mhz ram Phantom Spirit Soğutucu Corsair Carbide Spec Delta RGB Kasa ve 650 w CV-650 psu 2 tane 500 gb Samsung ssd vardı. Yeni Sistemimde 9070xt Pulse 33k 9 Taksit 9700x 13k 9 Taksit 2x16 6000mhz cl36 ram Crucial 12.5k Asus Prime B650MR...
  2. BeerDrinker

Mevcut Sistemimi Nasıl Geliştirmeliyim?

Herkese Selamlar, Mevcutta 12400f, asus dual 6700xt, ddr4 3200hz 2x8 ramlerim, stok soğutucum mevcut. 650w corsair bronze psu var 3 yıllık. Asus B660 mkd4 anakartım var. Monitörüm 2k 240hz oled samsung. Battlefield 6, Cs2 ve gelecekte çıkan oyunları yüksek fpslerde oynayabilmek için sistemimi...
  3. BeerDrinker

Asus Xg27aqdmg vs Samsung Odyssey G6, Hangisi alınır?

Arkadaşlar selamlar, 2K ve 240hz ve üstü ve 27 inch bir oled monitör almayı planlıyorum. Aşağıdaki modellerden hangisini almalıyım. Teknik olarak eklemek istedikleriniz, yorumlarınız veyahut başka bir model muadil öneriniz var mıdır? Parlak oled, mat oled hakkında da aydınlatabilir misiniz...
  4. BeerDrinker

RAM Önerisi - DDR5 - AM5 Sistemim için

Herkese selamlar, Bilgisayarımda bazı yükseltmeler yapıyorum. İşlemci olarak 7800x3D aldım. Soğutucu olarak phantom spirit aldım. Anakart olarak ise MSI Pro B650M-A Wifi satın aldım. Ekran kartım olan RX6700XT'yi koruyacağım. 650 w PSU ve kasam da mevcut. Sadece DDR5 Ram alması kaldı...
  5. BeerDrinker

7900 GRE 7800x3D Sistem sizce bu fiyata mantıklı mı ?

Herkese selamlar, 1) Aşağıdaki parçaları kullanarak bir sistem toplayacağım. Fiyat açısından makul olup olmadığını belirtirseniz teşekkür ederim. CPU Soğutucu - Phantom Spirit 1299 TL'ye satın aldım. GPU - Sapphire Pulse 7900 GRE 20000 TL'ye satın aldım. CPU - 7800x3D - 12500 TL civarı - henüz...
  6. BeerDrinker

İşlemci ve Sistem Yükseltme Hakkında Öneri

Herkese selamlar, Halihazırda sahip olduğum bilgisayarımda yükseltme yapma hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Elimde olan sistemde; i5-12400f (stok fanlı) RX 6700xt Corsair Spec Delta RGB Kasa ve 650 Corsair 80+ Bronze Psu 16 gb 3200mhz ram ve Asus b660 mk-d4 anakart var. Yukarıda...
  7. BeerDrinker

Ankara Pc Montajı Yardım

Herkese selamlar, Ankara içerisinde işin kurdu olmuş PC montajı hizmeti verebilecek güvenilir bir tanıdığınız var mıdır? Ücrette anlaşıp eve gelip hizmet vermesini istiyorum. Yenimahallede ulaşımı kolay bir yerde oturuyorum. Forumda bir kaç arkadaş yardım edebileceklerini söylemişti. Son...
  8. BeerDrinker

Ankara'da Pc Montajı Yapacak Yer

Herkese selamlar, Ankara'da sistemin montajını yapacak bir yer arıyorum. Mediamarkt ve vatan bilgisayar vb yerler parçaları kendilerinden alınmasa dahi montaj hizmeti veriyor mu? İlk önceliğim bu tarz yerler. Zorda kalırsam sistemin montajını kendim de yapabilirim fakat yukarıdaki profosyonel...
  9. BeerDrinker

Sizce Bu Parçaları Kendim Toplamakla Hata Mı Yaptım ?

Herkese Merhaba, Donanım arşivi geçen hafta Rx 6700xt paylaşınca bu ekran kartını satın aldım ve bunun etrafında ilk defa kendi sistemimi toplamak istedim. Fakat diğer parçaları da yanına satın alınca kazık mı yedim veya hazır almaya göre maliyetli mi oldu sizlere sormak istedim. Satın...
Geri