Arama sonuçları: *

1. marceline_27

Bilgisayar Yükseltme Hakkında

Merhabalar, İmzamdaki sistemimde ilk güncellemeyi 4070 super ile yaptım. Sistemimi 2 yıldır kullanıyordum. Aslında bana yetiyordu fakat 2k monitör aldığım için böyle bir yükseltme gereğinde bulundum. Bir de işlemci upgrade edeceğim ilerde (6 ay içerisinde) fakat şöyle bir sorum olacak: Sizce...
  2. marceline_27

Sistemim ne kadar eder?

Merhaba, son zamanlarda bir çok kişi bu konuyu açtı ben de sırf merakımdan ve parçaların modelleri fiyata ne kadar etki ediyor biraz da onu öğrenmek için böyle bir konu açmak istedim. Sistemim; İşlemci: 12400F Anakart: H610M-A D4 AuraSync Ekran kartı: ASUS ROG RTX 3060 12 GB V2 Ram: Kingston...
  3. marceline_27

13.490 TL Bütçeye Topladığım Bilgisayarım.

Sistemimde kullandığım parçalar; https://www.hepsiburada.com/intel-core-i5-12400f-2-5-ghz-6-cekirdek-18mb-cache-lga1700-soket-10nm-islemci-p-HBCV00001E41JO?magaza=Hepsiburada - Intel Core i5-12400F 2.5 GHz 6 Çekirdek 18MB Cache LGA1700 Soket 10nm İşlemci...
  4. marceline_27

Max 15k Si̇stem Toplama

İşlemcinin 12400F olmasını istiyorum. Tamamen oyuncu bilgisayarı olmayacak. Ekran kartının güncel oyunları "kasmadan" oynatması benim için yeterli. Bu konuda bir kaç tane daha konu açtım ama kampanyalı sistem bekle demekten başka bir cevap alamadım. Bu işten biraz anlıyorum, araştırma yapıyorum...
  5. marceline_27

Max 15.000 TL Bandında Toplama Bilgisayar Önerisi

Max 15.000 TL bütçem var ve işlemci olarak 12400F istiyorum sanırım takıntı oldu bu bende. Her neyse ekran kartı da RTX 2060 RTX 3060 ya da RX 6600 vb. olabilir. 1 haftaya yakındır bakıyorum ve halen daha içime sinen bir bilgisayar toplayamadım. Evet yakın zamanda yayınlanan 2 tane kampanyalı...
  6. marceline_27

Fiyat Performans Açısından Değerlendirme

Merhabalar, aşağıya linkini bıraktığım bilgisayar yaptığım düzenlemeler ile fiyat performans konusunda nasıldır? 15 bin TL'nin fazla üstüne çıkamıyorum. Önerebileceğiniz daha iyi hazır sistemler ya da toplama bilgisayar var mı? İşlemci performansı benim için çok önemli ve bu konuda sanırım bu...
Top Bottom