Arama sonuçları: *

1. İ

Xbox Series S mi PC mi?

Arkadaşlar bütçe 10K ve sizce Xbox Series S mi almak daha mantıklı? 5500G APU sistem almak mı? Elimde bir tane yıllardır kullandığım bir laptop var ve GTA 5 Red Dead vb. kaliteli oyunları oynamayı çok istiyorum ama GeForce NOW da olmadığından da oynayamıyorum. Xbox'ta beni oyun oynaya oynaya...
  2. İ

Bilgisayar geçici bi heves midir?

Arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyordum ama 12-13K gibi bi para verip birkaç ay sonra bırakırım diye tereddütteyim. Evde eski bi laptobum var ve geforce now üzerinden ets 2 oynuyorum. Başka oyunlar pek sarmıyor beni eskisi kadar. Sizce sistem toplamak geçici bi heves mi? 3-4 ay boyunca...
  3. İ

4000 tl APU sistem toplanır mı?

Arkadaşlar 4K bütçe ile APU sistem toplanır mı sizce?
  4. İ

2023 ocak ayında pc fiyatları nasıl olur?

Arkadaşlar babam maaşı ocağın 1 inde vereceğini söylüyor. 6300 e 5 4600g li APU sistem almayı istiyorum. Babama bugün vermesini istedim ocakta zam olur dedim ama vermiyor. Sizce ocağın 1 inde 6300 tl olan bi kasa ne kadar zam alır sizce?
  5. İ

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar sizce bu sistem alınır mı? Ekran kartını ve ek 8 GB RAM'i daha sonra almayı düşünüyorum da şu anlık APU bir sistem topladım. Sizce nasıl? ETS 2 en yüksek ayarda kasmadan oynatma şansı varmı? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/M6QKB6HN
  6. İ

Bu sistem alınır mı?

www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama?share=ccdf0d92-6883-4fb4-812b-6b22f7201894 sizce bu linkteki sistem alınır mı? Mart ayında alsam zamlar gözümü korkutuyor. Bende şimdi düşük seviye bir sistem alıp 2-3 ay sonra ekran kartını yenileyip, RAM'i de 16 GB yapmayı düşünüyorum. Sizce yaptığım şey...
  7. İ

Bilgisayar için para biriktirmek

Arkadaşlar oyun için masaüstü bir bilgisayar toplamak istiyorum. Asgari ücret 8500 TL iken 2 ay çalışsam Mart'ın başında kasayı toplayıp bir ay daha çalışıpta monitörü almayı düşünüyorum. Sigara, alkol tarzı masrafım yok ve parayı hiç harcamadan biriktirmeyi istiyorum. Sizce oyun oynamalık iyi...
  8. İ

Dizüstü mü Masaüstü mü?

Arkadaşlar oyun amaçlı masaüstü her açıdan daha iyi gibi düşünüyorum da masaüstü için monitör de dahil olursa en az 16-17K vermek sart. Eğer dizüstü alırsam 7-8K ya PC'ler var ama ekran kartı çok düşük bir sistem oluyor. Çok büyük oyunlar oynamıyorum. Şu an GeForce NOW'dan ETS 2, Assetto Corsa...
Geri