Arama sonuçları: *

1. S H I V A & Emekli Global

Bu sistem alınır mı?

16.000 olur diyor arkadaş. Markaları bilmediğimden soruyorum. tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
  2. S H I V A & Emekli Global

Bilgisayarım ne kadar eder? Ve sistem önerisi

Beyler uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ve sistemimi upgrade etmedim hiç. Ağırlıklı olarak işlemci isteyen oyunlar oynuyorum BF CS vs. Sistemim ne kadar? üstüne 10.000 TL ekleyebilirim. Ona göre de bir sistem almak istiyorum. GTX 1660 Super i3 12100F Snowman T6 Ultra soğutucu 256 GB M2...
  3. S H I V A & Emekli Global

Itopya 13-14k sistem tavsiyesi

arkadaslar magazaya gidip bir sistem almak istiyorum. itopyada var midir 13-14 bine hazir sistem?
  4. S H I V A & Emekli Global

12-13K sistem önerisi

Günaydın beyler, bi arkadaşa sistem almayı düşünüyoruz bütçe 13.000. Çoğunlukla CS 2 ve FİFA 23 oynayan birisi. Varsa 0 yoksa Ankara içi 2. el sistem arıyoruz. Yardımcı olabilecek var mıdır? Toplama da yapabiliriz. İyi kötü ekran kartsız bir kasa alıp ekran kartını ramini sonradan...
  5. S H I V A & Emekli Global

11.000e hazır sistem var mı?

Beyler halihazırda 11.000e pc var mı piyasada? Hazır sistem. Şuan ki kullandığım sistemi satmak üzereyim. GTX 1660S i3 12100F 16 gb ram Bu sistemden daha iyisi veya eşdeğer güçte sistem varsa atabilir misiniz?
  6. S H I V A & Emekli Global

RX 6600 sistem ne kadar eder?

asagidaki sistem 11k eder mi beler?
  7. S H I V A & Emekli Global

rtx 2060 sistem ne kadar eder?

Fotograftaki sistem ne kadar eder sizce?
  8. S H I V A & Emekli Global

I3 10100F için anakart işlemci önerisi

Asus H410M-E ve İ3 10100F kullanıyorum. İkisine 2500 liraya alıcı buldum. 500de ben koyarım 3000 tl ryzen ya da intel anakart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum. Anakart ikinci el olabilir problem değil. 16 gb ram Ekran kartım RX 580 8 GB Psu Frisby 650W
  9. S H I V A & Emekli Global

RX 580 sistemi 2 tane RTX 2060'la takaslamalı mıyım?

Beyler şimdi bana bi teklif geldi. Sistemime karşılık 2 tane sıfır kapalı kutu RTX 2060'la takas düşünür müsünüz diye? Benim aklıma da hemen birini satıp, onun parasıyla sistem dizip diğet kartı da o sisteme takarım diye düşündüm. Sizce mantıklı bir hareket mi? Kartın piyasasını bilmedğimden...
Top Bottom