Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

MAX 16k TL Sistem Bilgisayar Önerisi

başlıkta ki gibi bu fiyata tek tek toplayınca ekran kartı ikinci el olacak şekilde 16k ya 6700 xt geliyor sizlerin var mı bildiği bi hazır sistem
  2. Rhavenix

5-6K Ofis Için Apu Sistem Tavsiyesi

Muhasebe ofisi için ofis bilgisayarı toplamayı düşünüyorum var mı hazır sistemler apu sistem herhangi bir oyun oynama falan düşünülmüyor bilgisayarda sadece tarayıcı ve ofis programları çalıştırılacak bütçe olarak sıkıntı değil 5000 e bulunursa çok iyi olur 6000 e kadar da çıkılabilir bütçe de.
  3. Rhavenix

Hazır Apu Sistemi Lazım

Arkadaşlar ofis bilgisayarı tarzında veri akışının hızlı olduğu ve bir de çok uyguna bir hazır kasa arıyorum bu konuda yardımcı olur musunuz 3000 tl ye kadar düşünüyorum ama 3500 de olabilir oyun için kullanılmayacak sadece ofis işlemleri için NOT...
  4. Rhavenix

Eczane İçin Bilgisayar

Merhaba arkadaşlar, Eczaneyi açalı 3 ay oldu zaten daha önce de burada konu açmıştım eczane için bilgisayar ayarlamak için orada sağ olsunlar çok iyi yardımcı oldular ve gerçekten de hiç pişman değilim aldığım sistem için hatta aksine çok memnunum şimdi ise yavaştan artık eczaneyi büyütme...
  5. Rhavenix

Eczane İçin Bilgisayar Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Açıcak olduğum eczane için almam gereken ana bilgisayar lazım bu konuda çok kararsız kaldım ve birazda sizlerin görüşünüzü istedim. Eczane için alınacak bilgisayarda işlemci ve SSD önemli olan bu ikisi ve harici bir ekran kartına dahi ihtiyacım yok. Dahili bir graphic kartı...
Top Bottom