Arama sonuçları: *

1. Beguile

❓ BU SİSTEMİ ŞU ZAMANDA NE KADARA ALABİLİRDİM ❓

Arkadaşlar selamlar, Haziran 2023'te bir hazır sistem almıştım. Sağ olsun forumda bazı arkadaşlar yardımcı olmuştu. Bu sistemi şimdi toplamaya çalışsam ortalama kaç TL fazladan para verirdim? Bu fiyata şuan daha iyi sistem alırsın dediğiniz bir sistem var mı? Sadece merakımdan soruyorum her...
  2. Beguile

🔴 KULE TİPİ SOĞUTUCU ÖNERİSİ (VİDALI) 🔴

Arkadaşlar merhaba, bana "vidalı" kule tipi soğutucu lazım. Sadece vidalı arıyorum çünkü diğer türlü olanı takamadım. Büyük olanlar kasama sığmaz. Bütçem 500TL. Sistemimi aşağıya bırakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Anakart: ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI...
  3. Beguile

🔴 KULE TİPİ SOĞUTUCUYU TAKAMADIM 🔴

Arkadaşlar selam, bu kule tipi soğutucuyu aldım fakat takamadım. İade edip vidalı versiyonundan almak istiyorum. Ne önerirsiniz? Sistemim biraz küçük. Bütçem 400-450TL arası. Sistemim...
  4. Beguile

🔴 Kule Tipi Soğutucu Önerisi 🔴

Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki sistemi satın aldım. Sizce stok soğutucuyu hiç kullanmadan direk kule tipi soğutucu alıp takmalı mıyım? Sistemime uyacak bir soğutucu önerebilir misiniz 400-500TL bütçem var...
  5. Beguile

🔴 Sisteme Upgrade Tavsiyesi 🔴

Arkadaşlar merhaba, bu sistemi satın almayı düşünüyorum. Sizce alırken ek parça eklemeli miyim veya ekstra bir şey satın almalı mıyım? Ve sistem nasıl kullanan varmı...
  6. Beguile

Asus Geri Ödemesi ve Sistem Sorusu

Arkadaşlar selam, aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum. Bir yerde Asus'un ekran kartı için yaklaşık 1000TL geri ödeme yapabileceğiyle ilgili bir mesaj gördüm. Bu doğru mu? Doğruysa bu siteden aldığım zaman geri ödemeyi alabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim...
  7. Beguile

[ANKET] Hangi sistemi almalıyım?

Hangi sistemi almalıyım? Bütçem 15.000-16.000TL MARANELLO-3060: https://www.gaming.gen.tr/urun/300321/maranello-3060-amd-ryzen-5-5500-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ SILVERSTONE-3060...
  8. Beguile

‼ 15-16K PC ve 2-2.5K Monitör Önerisi

Arkadaşlar merhaba, 15.000-16.000 TL arası sistem ve 2.000-2.500TL arası bir Monitör tavsiyesi istiyorum. İleride parça upgrade'leri yapabileceğim bir sistem arıyorum. Ekran kartı tercihim NVIDIA. Yardımcı olabilecek bilgili biri var mı?
Top Bottom