Arama sonuçları: *

1. beratxma1

Miningli Ekran kartını garantiye gönderirsek ?

Miningli kart garantiye giderse direkt olarak ilk başta kartta mining olup olmadığına falan mı bakıyorlar yoksa şüpheli bir durumda mı bakıyorlar
  2. beratxma1

Asus Ürünü Garantiye Göndercem Bir Sorum Var

Ürünü garantiye göndercem talep oluşturdum UPS kargo gelcek dendi ben deprem bolgesindeyim gelmedi ben götürüp kendim birakcam evime yakın zaten kargo için bir takip numarası oluşturuluyor var bende fakat acaba benden bir kargo ücreti alınır mı merak ettimde daha önce gönderen varmı acaba...
  3. beratxma1

Ryzen 5 5500 Sıcaklık Değerleri Nasıl

Yük altındayken işlemcide gördüğüm en fazla 75-76 derece daha fazlasını gördüğümü hatırlamıyorum
  4. beratxma1

NVIDIA Için Son Sürüm Driveri Tavsiye Edermisiniz

NVIDIA Için Hangi Sürüm Driver Daha Iyi Cevaplarınızı bekliyorum
  5. beratxma1

Vsync kapatınca aşırı ısınıyor

GTA 5 Valorant vb oyunlarda vsync kapalıyken sıcaklık 60 derecelerde falan takılıyor vsyncyi kapatınca sıcaklık direkt olarak 80 e ulaşıyor ve fanlar 3000 rpmde çalışıyor bunun çözümü varmıdır kartın bu kadar ısınması anormalmi bu ısınmada kullanmak karta zarar verir mi Ekran Kartı - Asus Tuf...
  6. beratxma1

Noluyor bu karta %100 kullanıyor

GTA 5 e giriyorum default ayarlarda kart %100 kullanılıyor 80 derece oluyor noluyor bu karta virüs falan mı bulaştı
  7. beratxma1

Sıcaklık değerlerim nasıl

Boşta 38-40 Furmarkda 80 derece Rtx 3060ti Tuf
  8. beratxma1

Sıcaklık değeri nasıl yardımcı olurmusunuz

Boşta 40-38 derece seyrediyor Furmark testi Max 81 Rtx 3060 Ti Tuf Gaming Oc Edition Kasanın konumu böyle
  9. beratxma1

3060ti Tuf Furmark değerleri nasıl

Fotoğraf var 1689181421 Boşta 40 derece
  10. beratxma1

Rtx 3060ti Asus Tuf Gaming Sıcaklık Değerleri Nasıl

Kart boşta 40 derece normalmidir
  11. beratxma1

Furmark testi nasıl yapılır

Beyler furmark testini ilk actigimda sıcaklığın firlamasi normal mi
  12. beratxma1

Kargom bugün ulaşır mı

Sabah dağıtıma çıkan kargom halen elime ulaşmadı sizce bugün gelirmi
  13. beratxma1

Sistemini Seç » Hangisi Daha İyi

1. Sistem ≥ Palit 3060ti - İ510400f - Sıvı Soğutma 2. Sistem ≥ Asus Tuf Gaming Rtx 3060ti - Ryzen 5 5500 hangisini tercih ederdiniz
  14. beratxma1

3060ti R5 5500 darboğaz yaparmı?

3060ti ile R5 5500 ikilisi darboğaz yaparmı? Bilen Varsa Yoruma Bekliyorum
  15. beratxma1

3060ti İçin Hangi Marka En İyi

3060ti İçin Hangi Marka En İyi sizce Bi sürü marka çıkarmış
  16. beratxma1

Arkadaşlar Sistemin Özelliklerini belirtiyorum oyunları da belirtiyorum

Merhabalar Dostlar 16 GB ram 3060ti Ryzen 5 5500 sistem özellikleri GTA 5 online da 1080p high grafiklerde kaç FPS alırım aşırı drop yaşar mıyım valortant cs gibi oyunlarda yine 1080p high ayarlarda kaç FPS alırım Ve ek olarak Adobede render alırken sıkıntı yaratır mı çok uzun sürer mi...
  17. beratxma1

3060ti TUF MI ALAYIM YOKSA GHOST GAİNWARDMİ ALAYIM

Beyler 3060ti Ghost Gainwardmi Yoksa 3060ti tuf mı alınır arada 2 k ya yakın fiyat farki oluşuyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Geri