Arama sonuçları: *

1. H

APU sistem ne kadar dayanır?

R5 5600G APU işlemcili sistem ne kadar süre dayanır? Oynanılan: GTA 5, FH 4, ETS 2, eski tip hikayeli oyunlar. Ekran kartsız 1 sene rahat oynatır mı? Not: Kasada işlemci stock fan dışı fan yok.
  2. H

Aldığım sistem nasıl?

10.5K fiyat PSU, SSD, Anakart yükselttim, 12K fiyatıyla aldım. Sizce mantıklı mı? Uzun vadeli götürür mü? Öneriniz nedir? Uyumsuzluk sezdiniz mi? (Not: mini ATX kasa 3 fanlı ekran kartı girmiyor. Ekran kartını sonra alıcam.)
  3. H

13K TL Sistem önerisi

Max 13K ekran kartsız (sonra alacağım), R5 5600G, 16 GB RAM'li sistem toplar mısınız? Link atar mısınız? https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-14171_1-24271_1-10574_2-24224_1-14605_1 Ayrıca linkteki sistem mantıklı mı? Darboğaz, ısınma yapar mı? Tavsiyeye açığım.
  4. H

Max 13K Apu sistem önerisi?

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-14171_1-24271_1-10574_2-24224_1-14605_1 Alınır mı? Kasadaki psu kaliteli mi? İşlemci: R5 5600G Ekran kartı: Yok (sonra alacağım) RAM: 8x2 16 Maksimum bütçe 13K. Ekran kartı 4060 düşünüyorum. Ekran kartı alana kadar R5 5600G görüntü verir mi...
  5. H

PC satın almak heves mi?

Geçmişten günümüze hep yeni bir PC almak istemişimdir. Senelerdir bana eşlik eden emektar bilgisayarımda hep GTA 5, Valorant, RDR2, CS2 ve yüksek ayarlarda kasmadan istediğim oyunu oynama isteğim vardı ama kaldırmadığından yeni PC almak istiyorum. TikTok'ta ve Instagram'da PC aldık ama heves...
  6. H

PC toplamak geçici heves mi?

PC toplamak istiyorum. İlk zamanlar RTX 4060 ve R5 5600'lü çift monitör'lü sistem toplama fikrim vardı. Son zamanlarda RTX 3060 veya 3060 Ti ve R5 5600 çift monitör'lü bana yeterli olabilir diye düşünüyorum. 10 yıla yakın süredir PC toplamak istiyorum. GTA 5 ve Forza Horizon 5'i oynamayı çok...
  7. H

R5 5600 ve RTX 4060 uyumlu olur mu?

AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB önbellek 6 çekirdek ve MSI RTX 4060 Versus 8 GB'li sistem uyumu olur mu? Darboğaz, FPS düşmesi, uyumsuzluk, ısınma gibi durumlar söz konusu mu? Eğer uyumlu olmazsa AMD Ryzen 5 5600'ün yanına hangi ekran kartını önerirsiniz? Böyle bir sistem çift monitör'lü bir...
  8. H

Ekran kartını aparatla laptop'a takabilir miyim?

Sistem toplamayı düşünüyorum ama ekran kartını önceden almayı düşünüyorum. Laptop kullanmaktayım ve Ekran kartını tedarik ettikten sonra, evde laptop'a aparat yardımıyla takarak hatalı mı, çalışıyor mu gibi test edebilir miyim? Aparatla ekran kartını laptop'a takabiliyorsam, hangi aparatla...
  9. H

Klavyeyi nasıl tercih ediyorsunuz?

Sistem topladığınızı düşünelim. Geriye klavye, mouse ve kulaklık alma işlemi sırasında, steelseries apex pro, apex 7 veya logitech gibi yüksek fiyat bandına sahip markalar almak mı gerekiyor illa? Fiyatının yüksek olması sizin için mühim özellikler mi? Fiyattan ziyade, kulaklığı logitech marka...
  10. H

Ekran kartını önceden almak mantıklı mı?

Sistem toplamayı düşünüyorum, sistem toplayacak düzeyde birikmiş para yok. Zam'dan daha az etkilenmek adına, ekran kartı için para biriktirip ekran kartını alıp, diğer parçaların hepsine para biriktirince almak mı daha mantıklı sizce? Yoksa sistemi para yetince almak mı daha mantıklı?
  11. H

Sistemi parça parça toplamak mantıklı mı?

En kısa zamanda PC toplama hedefim var. Şu an yatırım yaptığım bir miktar para var. (Örneğin: İşlemci 4K) Yaptığım yatırımı satıp, her para biriktirmede tek tek parça alsam mantıklı olur mu? İleri düzeyde toplu alırsam zamlanır diye böyle bir düşüncedeyim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? (Not...
  12. H

2. Monitör kriterleriniz nedir?

Ana monitör olarak 144hz 0.5ms veya 1ms bir monitör olduğunu düşünelim. İnstagram keşfetimde gördüğüm bir videoda, oyun oynayan kardeşin sistemindeki monitör konumunu beğendim. Ana monitör'ün sol tarafında 2. Monitör var. Öncelikle 2. Monitör'ü kullanma amacım borsa-hisse takibi, dizi film...
  13. H

PC toplamak nasıl bir his?

Geçmişten günümüze sürekli PC toplama isteği içimde birikmiştir. Çocukluktan kalan laptop ile düşük sistem gereksinimli oyunlar veya GTA 5 gibi oyunların görüntü kalitesini düşürerek kasa kasa oynamaya çalışmıştım. 19 yaşındayım ve benim için istediğim gibi çift monitörlü bilgisayar toplamayı...
  14. H

RTX 3060 Ti vs RTX 4060

3 fanlı ve 256 bit olduğu yazıyor. 2 fanlı, 128 bit ve daha güncel bir ekran kartı. Sizce hangisi daha performanslı ve güçlü? 2 monitör'ü besleyebilecek olan hangisi ve hangisini önerirsiniz?
  15. H

Çift monitör FPS düşmesine sebep olur mu?

Tek ekran kartı ve tek işlemciye Çift monitör sistem toplamak, tek monitörlü sisteme göre FPS düşmesi, takılma, uyumsuzluk, darboğaz gibi sorunlar teşkil eder mi? İki monitörü aynı anda çalıştırıp, birinde oyun diğerinde film/dizi veya YT üzerinde takılsam veya iki monitörde de oyun oynasam...
  16. H

27 bin TL'ye 4060 sistem alınır mı?

Sizce aşağıdaki https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-17084_1-11288_1-14175_2-23701_1-23178_1-12484_2 sistem alınır mı? CS:GO, GTA 5, Valorant, YouTube'da video izlerken, araştırmalar yaparken kullanmayı düşünüyorum. Kasa 27 bin TL tutup, 5-6 bin TL'ye de monitör düşünüyorum. Sizce...
Top Bottom