Arama sonuçları: *

1. D

FPS oyunlarında takılmalık sistem aldım eksiklerim yada bir hatam var mı?

Merhabalar 5000 serisi piyasa stabil hale gelene kadar kullanmayı planlıyorum sistem gg mı ez mı ? Enermax psu ve kasa özelleştirme yapmadan aldım . Sistem linki...
  2. D

20-30 k ekran kartlı veya ekran kartsız Hazır ve toplama sistem için öneri

Kendime sistem arıyorum bir yandan ekran kartsız düşünüyorum 5000 serisi piyasası normalles3ne kadar GeforceNow aboneliğim var ultimate 4080li bir yandan da aboneliğin yanında idarelik olsun diye hazır sistem arıyorum bir kaç tanesi arasında kaldım.Amacım piyasa sakinleyene kadar götürecek sonra...
  3. D

20-30 k civarına sistem önerisi

Merhabalar mevcutta 4080 geforcenow üyeliğim var sistemim yok 5000 serisine sonra upgrade edebileceğim max 25 30 k mümkünse 20-25 k civarı f/p sistem lazım fps rekabetçi odaklı takilcam hemen bu gün satın Alıcam sistemi önerilerinizi bekliyorum ekran kartsız apu sistemde olabilir öneriler ama...
  4. D

5080 ekran kartına kadar destekleyecek toplama sistem parça tavsiyesi

5080 ekran kartına kadar destekleyecek toplama sistem parça tavsiyesi istiyorum. Elimde her hangi bir sistem yok ekran kartsız alacağım 5080 alana kadar apu yada geforcenow ile idare edeceğim bir sistem arıyorum. Teşekkürler. Not: 20-25 k arası 4000 serili veya AMD ekran kartlı sonradan 5000...
  5. D

GeforceNow kullanmak için ekran kartsız PC önerisi

Merhabalar geforcenow aboneliğim var ultimate. 10 15 k civarına toplama sistem önerisi lazım ekran kartı 5000 serisi piyasaya tam olarak çıkınca piyasa oturunca Alıcam. idare etmelik monitör dahil yada monitörsüz toplama sistem parça önerir misiniz? Not: Yada direkt tablet mi alsam kararsızım...
  6. D

4070 süper sistem alınır mı

Merhabalar 4070 super sistem ararken bunu buldum f/p sistem mi acaba ve gainward güvenilir bir markamı sistemde kullanılan ekran kartı iyi midir ismini paylaşacağım yasaklı sitede satıyorlar maalesef sizce alınır mı? FPS oyunu ağırlıklı oynuyorum 2k Max ayarlarda oynayacağım. Snerji Ryu Ryzen 5...
  7. D

15-25 k arası toplama sistem tavsiyesi

Hocam nvdia ekran kartlı ne alınabilir 15 25 k arası bende M2 ssd ram anakart kasa var psu işlemci işlemci soğutucu ekran kartım yok sence yeni 0 sistem almak mı daha mantıklı yoksa o eksik parçaları almak mı daha uyguna gelir ram anakart ddr5 destekli ASUS PRIME A620M-K 6400MHz(OC) DDR5 Soket...
  8. D

Max 20 22k bütçeli F/p gaming pc tavsiyesi

Merhabalar yeni bir sistem arıyorum Max 20 22 k hatta bir tık daha düşük 3050 3060 3060 ti 4060 4060 ti lı beni idare edebilecek çoğunlukla FPS oyunları oynuyorum CS2 valorant tf 2 pubg bf1 bf5 vb. CS2 valoda 200 300 arası yüksek fps verebilecek dar boğaz olmayacak bir sistem lazım. 6 ay...
  9. D

20-30 k bütçe ile hazır sistem önerisi

Merhabalar mümkünse 20 23 k yı geçmeyen hazır sistem bakıyorum fps oyunu ağırlıklı takılıyorum. Mümkünse rtx ama tercihe performansa göre AMD ekran kartlı da olur işlemci AMD yada intel olabilir bir sistem bakıyorum öneriniz var mı?
  10. D

Yeni sistem önerisi bütçe 10.000-35.000 TL

Merhabalar ddr4 yada ddr5 belirtilen bütçe aralığında fps oyunları yoğunlukta CS 2 VALORANT Dota LoL overwatch 2 FORTNİTE GTA v rdr2 forza 4 forza 5 cyperpunk starfield rust son of forest the forest raft elden ring vb oyunları kaldıracak yağ gibi oynatacak bir sistem istiyorum idareten tabii...
  11. D

Yeni sistem önerisi bütçe 30000-40000 TL arası

Öncelikle merhaba yeni bir sistem almayı düşünüyorum F/P odaklı tamamen oyun için özellikle FPS oyunları CS2, Valorant, Apex, Fortnite VB. ekran kartı RTX'ya da AMD işlemci AMD'ya da Intel fakat işlemcide her zaman AMD'den yanayım ekran kartında ise RTX ama yine de her türlü öneriye açığım...
Top Bottom