Arama sonuçları: *

1. imzeo

7500f 5060TI sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 5060ti 16gb ve 7500 islemcili sistem arıyorum. Bütçem 35 civarı bu fiyata kasım ayında sistem bulabilir miyim? Şuan varsa beğendiğiniz hazır sistem önerir misiniz? Eğer güzel bir hazır sistem yoksa düzgun ve uyumlu parçalarla tek tek toplamayı düşünüyorum. O şekilde de...
  2. imzeo

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba görselde özellikleri yazılan bilgisayar kasamı satip daha üst düzey bir şey almayı düşünüyorum. Sizce ne kadara satmalıyım? 2024 ocakta aldım garantisi 2 ay kaldı.
  3. imzeo

60-65 Bin₺ Sistem önerisi

Arkadaşıma sistem bakıyoruz. CS tarzı rekabetçi oyunlar oynuyor. Sadece kasa için 60 65bin tl ayıracak 1 ay içinde de sistemi almayı düşünüyor. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? Yardımcı olur musunuz? Hazır sistemde olur parça parca da toplayabiliriz. Ekran kartı sadece NVIDIA...
  4. imzeo

Hazır sistem alındıktan sonra neler yapılmalı?

Arkadaşlar merhaba. İtopyadan hazır sistem aldık normalde laptop kullanıyorum ilk defa hazır sistem almış oldum. Itopya windows ve driverleri yükleyip mi gönderiyor? Cihaz ilk geldiginde yapmam gereken tüm işlemleri detayli anlatabilir misiniz? Ekran kartını biz takıyormusuz orada ekstra bir şey...
  5. imzeo

Özelleştirdiğim bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba dün farkli bir sistem alacaktım stoğu bitti bu sistem bu haliyle alınır mı? Ekstra eklemem gereken bir şey var mı? https://www.itopya.com/kuark-forceamd-ryzen-5-5500gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssd_h25102 Bu özellestirmeleri yaptim...
  6. imzeo

Bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/kuark-dualintel-core-i3-13100fasus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h25150 Bu sistemi Kingston 1TB NV2 SSD Vento vg15fe kasa Gsskill 3600 ram olarak özelleştirdiğimde 20.300 tutuyor. Bu fiyata alınır mı?
  7. imzeo

2K oyun oynamak için minimum sistem nasıl olmalıdır?

Merhaba. Ben şuanki tüm güncel oyunları 2kda rahatça oynayabileceğim bir sistem almak istiyorum ancak çok bir bütçem yok. En az ne kadarlik bir kasa almam gerekir. Fiyat ve özellik bilgisi paylasir misiniz? Önerdiğiniz hazır kasalar varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.
  8. imzeo

Hazır sistemlerde WİFİ bulunmuyor mu?

Kardeşime oyun için hazır sistem alacağım ancak son çıkan DH kasada bile WİFİ özelliği göremedim. Daha önce hep laptop kullandım. 4-5 BinTL olan laptoplarda bile wifi bulunurken 15 Bin üstü olan kasalarda neden bulunmuyor? Wifi için ayrı bir aparat mi alıyoruz?
Geri