Arama sonuçları: *

1. Balık Semo

Sistemin Parça Olarak Tamamlandı Öneri/Eleştiri?

Asus Prime B650M-A Wifi 2 Ryzen 7500F (Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB) Kingston Beast 16x2 5200mhz Ram Asus Tuf Gaming 4070Ti Crosair Mp600 Core Xt 1TB M2 ssd Fsp Hyper 80+ Pro Bronz 650w Psu Fsp Cmt595al Rgb Siyah Mid Tower Kasa Sistemi 2K için aldım fiyat olarak pahalı ailem...
  2. Balık Semo

Asus 4070 Proart 7500F Gigabyte B650M AM5 DRR5 Sistem üzermi?

Asus 4070 Proart Ryzen 7500f Gigabyte B620m AM5 DDR5 Kingston Fury Beast 16 GB Ram (6000MHZ) 2x8 2TB Kingston Kc3000 Deepcool CC560 750W Bu sistem beni üzerimi işimi görürümü oyunlarda ne kadar fps alabilirim yarın sabah siparişleri veriyorum kendi sistemim sürekli donuyor açamıyorum kasaya...
  3. Balık Semo

Amd Kartmı Nvidia'mı

Kendi sistemim sürekli sorun çıkarıyorken yeni alacağım veya gelmesini beklediğim o sistemdeki en önemli parça olan ekran kartının Amd mi Nvidia tarafını mı tercih etmeyelim. Bütçem normalde gayet yüksek seviyelerde fakat gereksiz kaliteli ürünler almanın bir anlamı yok rtx 4070 serisi bir kart...
  4. Balık Semo

Topladığım sistem nasıl?

Bir sistem topladım en ucuz ürünler tercih edildiğinde 40-42 bine denk geliyor ssd ve ram değişebilirim ekran kartı ve işlemci yeterli olur gibi geldi. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rtx-4070-proart-oc-proart-rtx4070-o12g-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,323741466.html...
  5. Balık Semo

Şuanki güncel fiyatlara göre sıfır 4070 kasa ne kadar tutuyor ?

Orta kalite parçaları olan bir 4070 kasa ne kadara denk geliyor şuan 40-45 bin sanırım
  6. Balık Semo

Bir Sistem topladım bunu almak istiyorum f/p değil

Topladığım sistem f/p değil ondan başlamak isterim bu fiyata daha iyileri mutlaka vardır ama benim ihtiyaçlarımı karşılayan bir kasa oldu kendi sistemimi tamire gönderip bu sistemi almaya karar verdim markalı sistemlere sıcak bakmıyorum kendi topladığım parçalar daha pahalı olsa bile işimi...
  7. Balık Semo

Amd işlemci ve ekran kartı kullanınca fiyat daha ucuza gelirmi??

İşlemciyi ve ekran kartını amd tarafından alsam nvidia tarafına göre ne kadar bir fiyat farkı olur amd daha mı pahalıdır ?
  8. Balık Semo

İ5 9400F NVDİA GTX 1650 60 Derece Normalmi

Sistemi 4 yıl önce topladım pc hakkında bir bilgim yoktu yani birkaç kez tamire gönderdim oyun oynarken ekran kartı 60 işlemci 50 dereceleri görüyor büyük oyunlarda hiç bakmadım ama daha fazladır bu değerler normalmi yakında zamanda 4070 bir sisteme geçmeyi düşünüyorum şuanki sistemide yakmak...
  9. Balık Semo

Vatan ASUS DUAL GeForce RTX 4070 OC 23 bin tl

40K Civarına sistem toplamaya çalışıyorum 5k bir indirim var asus dual serisi güzel ne diyorsunuz ??
  10. Balık Semo

Çözüldü✓ Pc Toplama 50k Bütçe

50 k ya bir sistem toplamak istiyorum dlss desteği olan rtx 40 serisi hoşuma gidiyor bütçeme uygun iyi fp bir sistem iyi olur ne tavsiye edersiniz işlemci tarafında amd intel fark etmez ekran kartında amd tercih etmiyorum soğutucu ve psu hakkında bilgim az tavsiyelere açığım ?
  11. Balık Semo

Vatan 4070 Sistem alınır mı??

Vatan markasının RTX 4070 barındıran bu hazır sistemi gözüme bir tık alınabilir geldi. Anakart ve RAM değiştirerek bütçemi aşmayacak şekilde bir sistem oluşturmayı düşünüyorum. 4070'li sistemler genellikle az bulunuyor ve pahalı olabiliyorlar.
Top Bottom