Arama sonuçları: *

1. Peganeo

4k ekran kartsız PC topladım sizce nasıl?

Arkadaşım için alınacak 4k bütçesi var ekran kartı kendisinde olduğundan ekran kartsız alacak minimalize tutmaya çalıştım sizce nasıl daha ne ekleyenbiliriz? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/U5BAYMD5 Burayı oku! Teker teker toplamayı önermeyin taksit ile alacağından alamaz.
  2. Peganeo

4K bütçe ile masaüstü bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşımın 4000TL bütçesi var bu sıralar pc araştırması yapmadığımdan kampanya var mı yok mu bilmiyorum o yüzden size sormak istedim. Öneriniz var mı?
  3. Peganeo

Sizce bu bilgisayar bu fiyata alınır mı?

Arkadaşım alacak ben pek emin olamadım ölü soket falan ama birde sizin fikrinizi alalım dedik. (internetten alma şansı maalesef yok) https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-9400f-msi-gtx1660-super-ventus-xsoc-msi-b365m-pro-vh-kingston-500gb-ssd-16gb.html Sistem bu sizce bu fiyata değer mi...
  4. Peganeo

5k bütçeli bilgisayar önerisi

Arkadaşım yakın zamanda bilgisayar alcak fakat çok kararsız kaldık 5k bütçesi var max 5400 yapabilir. Ne önerirsiniz?
  5. Peganeo

İtopya iki kargo mu gönderiyor?

Selamlar, arefe günü bir sistem sipariş verdim kargoya bu gün verdiler. Sistemi kurulu göndermelerini istedim ve iki kutu olarak gönderiliyor sanırsam birisinde kasa diğerleride içindeki şeylerin kutuları. İkisi farklı zamanlarda mı gelcek burada birisi daha verilmemiş olarak gözükmekte. Yardıma...
  6. Peganeo

Intel sistem mi Ryzen sistem mi?

Selamlar, 1 veya 2 hafta içerisinde bilgisayar alacağım fakat bütçem o kadarda iyi değil. Bir kaç gündür kafam bu şey için karma karışık oldu. Sizce hangisi gelecek için daha iyi olabilir? (Upgrade, performans, anakart)
  7. Peganeo

Bu bilgisayar alınır mı?

Selamlar, normalde GTX1650 Super, r5 1600 12nm alacaktım fakat 1600 12nm stokları tükenmek üzere nadir güvenilir olmayan yerler satıyor. Bende başka işlemci alasım gelmedi ve şu zamanda fazla para vermek istemiyorum...
  8. Peganeo

Sizce hangi sistem alınmalı?

1. . 2. Lütfen SSD önermeyin şuanlık düşünmüyorum. Oyuna yönelik bir bilgisayar olsun istiyorum her işimi yapabileyim ve beni yıllarca götürebilecek bi sistem istiyorum bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini...
  9. Peganeo

GameGaraj hakkında bir soru.

Sistem alacağım ama açıklamaya bakarken gördüm. "İşletim sistemi satın alınmadığı taktirde yükleme yapılmamaktadır." bu ne anlama gelmekte? Driver'mı sadece yüklenmeden geliyor?
  10. Peganeo

Bu bilgisayar nasıldır?

Böyle bir sistem almayı düşünüyorum sizce nasıl? Uyuşmazlık varmı? (SSD önermeyin daha sonra takmayı planlıyorum)
  11. Peganeo

Bu topladığım bilgisayar nasıldır?

Şöyle bir bilgisayar topladım. Yazın almayı planlıyorum fakat o zaman kadar ne değişir ne olur bilemiyorum. Bütçem max 3500 yapabilirim ancak ne kadar az olursa benim için o kadar iyi. ^^ Tavsiyelerinizi ve bu bilgisayarın eksiklerini söylerseniz sevinirim. Oynayacağım oyunlar: GTA V FiveM -...
Top Bottom