İtopya iki kargo mu gönderiyor?

Peganeo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,047
Selamlar, arefe günü bir sistem sipariş verdim kargoya bu gün verdiler. Sistemi kurulu göndermelerini istedim ve iki kutu olarak gönderiliyor sanırsam birisinde kasa diğerleride içindeki şeylerin kutuları. İkisi farklı zamanlarda mı gelcek burada birisi daha verilmemiş olarak gözükmekte. Yardıma ihtiyacım var ilk siparişim.
Screenshot_121.png

Selamlar, arefe günü bir sistem sipariş verdim kargoya bu gün verdiler. Sistemi kurulu göndermelerini istedim ve iki kutu olarak gönderiliyor sanırsam birisinde kasa diğerleride içindeki şeylerin kutuları. İkisi farklı zamanlarda mı gelcek burada birisi daha verilmemiş olarak gözükmekte. Yardıma ihtiyacım var ilk siparişim.
Alıntıyı görüntüle

evet 2 kutu gönderir.farklı zamanlarda gelebilir sonuçta bağımsız.

Hayır tek kargo ilk durum kargocu çağırılmış kargoya verilmiş. 2. durum kargocu şubeye götürmüş. Sonra senin ile yollancak vs....

Alıntıyı görüntüle
Tek kargo.

Bana 2 kutu ile geldi önce ekipman kutuları içleri boş ve ekran kartı ile sonra da içi dolu kasa geldi

ikisinin takip nosu aynı farklı kargo olması imkansız

ikisinin takip nosu aynı farklı kargo olması imkansız
Bende ondan şüpelendim zaten ikiside aynı no ya sahip ama birisi daha verilmemiş olarak gözüküyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman ekran kartı kutusu ayrı geliyor çünkü sistemin içine takılıp gönderilirse zarar görme olasılı çok yüksek. Birisi ekran kartı birisi sistem.
APU sistem aldım hocam ekran kartı yok içinde.

İki kargo gelir birisinde kasa diğerinde parçaların kutuları ve ekran kartının kutusunun içinde ekran kartı olur (Apu aldıysanız doğal olarak olmaz) ikiside birbirinden bağımsız sürede gelebilir

Apu aldıysan ekran kartı yerine küçük kutuda işlemci, ram vs. kutuları gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,426
Üyeler
192,338
Son üye
Ali osman.
Geri