Arama sonuçları: *

1. B

Ekran Kartsız Bilgisayarıma 50k Teklif geldi sizce satılır mı ?

Bilgisayarın ekran kartını aylar önce maddi sıkışıklıktan dolayı satmıştım, şuan 10K nakitim var ve elimki sistemi satıp yeni bir pc almayı düşünüyorum kampanya ile rx9070xt + 7800x3d li bir sistem alma derdindeyim fakat ram fiyatları çok fena uçtu ek olarak birde %20 vergi muhabbeti vs sizce...
  2. B

Ekran Kartsız Bu Sistem Kaç Bin TL Eder ?

Hepsi yaklaşık 9 aylık yani 1 yıldan fazla garanti süreleri devam ediyor. MONITOR: ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inch 260Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D 8-Core, 16-Thread Desktop Processor CASE: Lian Li Lancool III ARGB Black E-ATX MOTHERBOARD: MSI Mag...
  3. B

10-12k arası toplama pc önerisi

Bütçe max :12k(Monitör Hariç) Bir arkadaşım var durumu fazla iyi değil 10-12k arası bir bütçesi var pc almak istiyor gta5 vs cs2 gibi oyunlarda 100 fps sabit alsam yeter diyor bana yapay zekaylada adoble felanda uğraşıyor. Çoğu parçasını 0 alma taraftarıyım acaba ekran kartını mı 2. el alsam...
  4. B

Harika Bir gün geçiriyorum

Evet yeni aldığım ekran kartım geldi Ekran kartından görüntü gelmiyor İşlemci den görüntü alıyor diye Lanet olası bilgisayarın bios ve driveleri güncelleyeyim dedim Recep baltaşın videosuna harfi harfine uyarak yaptım bios atarken bilgisayar kapandı ve görüntü yok fanlara sessiz yavaş...
  5. B

X670E Tomahawk BİOS pili çıkmıyor

Biraz daha zorlarsam anakartın bios kısmını kıracağım mandal felan her şeyi denedim 2 saattir pil ile uğraşıyorum pili çıkarmadan bios nasıl sıfırlarım anakartın arkasında bir tuş var ama neye yarıyor bilmiyorum, Biosu sıfırlamam şart görüntü alamıyorum
  6. B

SistemeEkran Kartı Taktım görüntü yok

Beyler 7800x3d İşlemci vardı aylardır ekran kartım yoktu şimdi taktım galiba işlemcinin içindeki igpuyu görüyor kartı anakarttan çıkarıp ekran kartına takınca görüntü yok
  7. B

Bu sistem bu fiyatı hakediyor mu?

Arkadaşlar 2 ay önce ilk kez sistem topladım Bu sisteme monitör dahil 58k verdim yanında 9070xt almayı düşünüyorum Sistem güzel ama İçimde burukluk var çok mu pahalıya geldi sistem acaba? EKRAN KARTI FİYATA DAHİL DEĞİL MONİTÖR: ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive...
  8. B

Siz Olsanız Hangi Kartı Alırsınız?

25k-30k bir bütçem var Aşağıda attığım özelliklerde bir Sistemim var özellikle cs2, PUBG gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum valorant hariç (Nefret ediyorum bu oyundan) ve oyundayken bazen ekran kaydı alıyorum aklımda 5070 ti felan vardı ama çok pahalı çıktı ve güç konusunda yeterince tatmin...
  9. B

Ryzen 9 9950x3d hakkında

Arkadaşlar bu işlemcinin içinde ki dahili kart ne kadar güçlü olur sizce? 7800x3d den 9 9950x3d İşlemciye geçmeye değer mi sizce çoğunlukla Cyberpunk, cs2 tarzı ağır oyunlar oynuyorum bazen ekran kaydı alıyorum obs ile
  10. B

Msi anakart bir türlü format usbini görmüyor

2 saattir format atanamadım usb hazır takılı 1. Seçeneğe usbyi ekledim bir türlü başlatma seçeneğini format usb sinden başlatmadı
  11. B

Yeni Topladığım Bilgisayar Görüntü vermiyor

X670E Tomahawk WiFi anakart 7800x3d İşlemci 1x16 gb tek ram takılı Ama sistemde ekran kartı yok işlemcinin içindeki dahili igpu yu kullanacağım hepsi 0 daha sistemi yeni topladım ramı tak çıkar yaptım sorun gitmedi görüntü vermiyor Sorun neyden kaynaklıdır çözümü sizce nedir ?
  12. B

Beyler sistemi mi değerlendirir misiniz?

İlk kez sistem topladım sistemime 10 üzerinden bir puan verirseniz kaç olur MONİTÖR: ASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör KASA : Lian Li Lancool III SOĞUTUCU :ARCTİC LİQUİD FREEZER II 420 MM Sıvı Soğutucu ANAKART:MSI MAG Pro x670 Tomahawk...
  13. B

Bu bilgisayarı kaç bin TL ye satmalıyım?

Beyler abimin bilgisayarını satma kararı aldım fiyat konusunda kararsızım en ölü 14 bin TL var aklımda sizce kaç olmalı Sistem RevenGe Mesh mid tower MSI MAG 600w psu Kingston 2x8 16 gb ram R r5 5600 İşlemci B450 mk ll anakart Kingston kc3000 1 Tb SSD Gtx 1050 ti ekran kartı LG...
  14. B

60 Bin TL Bütçen Olsan Bugün Hangi Sistemi Alırdın ?

Beyler hani bazı araba manyakları olur ya ,arabasının üzerine titrer sürekli bakımını yapar bende bunun bilgisayar versiyonu var çocukluğumdan beri bilgisayarı çok severim , 2K 260HZ monitör var fakat yeni kasa almak istiyorum , Aylarca çalışıp para biriktirdim ve sağlam bir bilgisayar...
  15. B

35-45K Arası sistem önerisi ?

Arkadaşlar eski sistemi 22K ya sattım DDR5 güçlü bir bilgisayar almak istiyorum bana sistem önerir misiniz veya 1 hafta 10 gün felan bekliyeyim mi indirim felan olur mu yılbaşından dolayı, fakat lütfen bana şu Ryzen 5 7500f işlemciyi önermeyin görmek istemiyorum bu işlemciyi
Geri