Arama sonuçları: *

1. HeraNyks

60k sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 15inde maaşım yatacak ve birazda birikmiş paramla bir pc alacağım gaming için peşin alacağım hikayeli oyunlar oynayacağım monitör+sistem öneriniz varsa yazarsanız çokk sevinirim.
  2. HeraNyks

50-56k arası sistem+monitör önerisi

50-56bin tl toplama sistem önerilerine açığım dostlar gaming amaçlı sadece büyük bütçeli oyunlar rdr2, elden ring gibi ileride de rahat gta6 gibi açabileceğim sistem arıyorum. Monitör için özellikler farketmez 1080p olabilir, dahili hoparlörü olursa iyi olur. Normalde 4070tiS+Ryzen 5 7500f olan...
  3. HeraNyks

4070Tİ Süper Ryzen 5 7500f 1080p darboğaz?

Arkadaşlar merhaba, 4070ti Süper ile Ryzen 5 7500f 1080pde darboğaz yapar mı? Yeni bir pc alacağım ve pc hocasının 4070tis sistemi fiyatına göre çok iyi duruyor. İleri dönük olarakta sıkıntı yaşamak istemediğim ve 16gb vram olduğu için bütçemi zorlayarak alacağım. Fakat bu sefer 2k monitöre...
  4. HeraNyks

50bin TL Sistem+Monitör önerisi

Arkadaşlar selam 50bin TL bütçem var gaming sistem+monitör öneriniz neler rekabetçi oyun vs oynamıyorum sadece AAA oyunlar. Cok zorlarsam 2 3bin tl bütçeyi aşabilirim.
  5. HeraNyks

50k’ya laptop ya da masaüstü?

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda oyun oynamak için laptop bakmaya başlamıştım bütçem 50k. Hp victus ryzen 7 8845hs ve rtx 4070li bir laptop almayı düşünüyorum ama masaüstü alma fikride kafamı karıştırıyor 50k bütçeye monitor kasa klavye mouse vs. Dahil laptoptan daha güçlü bir pc alabilir miyim...
Geri