Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Laptop mu masaüstümü

arkadaşlar ben 1 sene kullanmak için bir pc alıcam oyun için ama maksadım 1 sene sonra 2. el olarak satmak. aynı zamanda da güzel vakit geçirmek istiyorum. taşıması kolay olduğu ve kolay satılabileceğini düşündüğüm için laptop aldım ama iade edebilirim yerine aynı fiyata ddr4 lü yaklaşık aynı...
  2. S

Çözüldü✓ Normal veya beyaz sistem 5070 ti yada 9070 xt li sistem önerisi

şu an 9070 kullanıyorum ama nedense 2k da istediğim sonuçları vermiyor yada ben fazla şey bekliyordum emin değilim. nedense oynadığım oyunların görüntüsü kötü geliyor bana sistemi yükseltmeyi düşünüyorum.(satıp yenisini alıcam) önerilerinizi bekliyorum.
  3. S

Çözüldü✓ Arkadaşıma pc toplıyacağız yardım eder misiniz.

9070 li bir sistem toplamak istiyordum ama fiyatlar bütcemi aşıyordu 4070 super li bir sistem topladım acaba nasıl olmuş tavsiye verirmisiniz. ekran kartı 4070 super palit 3 fanlı - 30.000 tl anakart b650 asus - 4841 tl ram patriot 2x16 ddr5 6000mhz 30 cl - 3888 işlemci 7500f - 6480 ssd - MLD...
  4. S

Çözüldü✓ 9070 için hazır sistem mi beklemeliyim yoksa kendim mi toplamalıyım?

mevcut bilgisayarımı değiştirmek istiyorum bunun içinde amd nin yeni çıkan 9000 serisi ekran kartlarını kullanmak istiyorum. şimdi asıl sorun hazır bir sistem mi beklemeliyim yoksa kendim mi toplamalıyım? kendim topalrsam ne gibi sorunlarla karşılarşırım?
Geri