Arama sonuçları: *

1. Xenion

Uygun Kasa+PSU önerisi

25.000TL bütçem ile 2. el DDR 4 sistemime kasa + psu gerekiyor. Kasa ve PSU konusunda bilgili değilim tercihim sıfır olması. İşlemci: Ryzen 5 5600 (4500 TL) Anakart: MSI B 550 A PRO (2500 TL) RAM: G Skill Flare X 2x8 16GB 3200mhz cl14 (3000TL) Ekran kartı: RED Devil RX 6700XT (9500TL) İşlemci...
  2. Xenion

Ryzen 5 5600 ile Uygun Anakart Seçimi

Son ram fiyatları ve DDR 4 ün hala gideri olduğunu düşündüğüm için 2. el bazı parçalar sıfır olabilir bir sistem toplamaya karar verdim. Ryzen 5 5600 ile illa soğutuculu bir anakart mı kullanmam gerekiyor veya ucuzundan bi A520 ile rahat rahat performans alabilir miyim? Sistemin toplanma amacı...
  3. Xenion

Bilgisayar Toplama Tavsiyeleri ve Bileşen Seçimi

Ekran kartını 3 4 ay sonra alacağım bunu bir belirteyim. (Bu süreçte geçici olarak rx580 8GB kullancam) 40K Bütçem var aşağıda yazdığım bütün bileşenler için (Ekran kartı dahil değil) Anakart ve Kasa konusunda bilgili değilim bir kaç tane araştırdım fakat hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum...
  4. Xenion

Çözüldü✓ Masaüstü Toplama Bilgisayar (Ekran Kartsız) Tavsiyesi

* 35-40K Bütçem var * Bütçem ekran kartlı bir bilgisayar almaya yeterli olmadığı için ekran kartını sonradan almayı düşünüyorum (RTX 4070 Tİ SUPER mantıklı mı?) * Fps oyunlarını (CS Valo vb...) oynuyorum genelde ama RDR 2 Cyberpunk gibi oyunlarıda oynamak istiyorum fakat önceliğim fps oyunlarını...
Geri