Arama sonuçları: *

1. daymoon07

Sistem Sıcaklık Ölçme

Merhaba arkadaşlar, işlemcinin ekran kartının sıcaklığını hangi programla ölçebilirim ?
  2. daymoon07

Önce BIOS mu Windows mu?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, Kasayı gamegarajdan satın aldım freedos şekilde kendi sitenin chatine girip sordum önce bıos mu güncelliyim yoksa windowsmu yükliyim dedim windows yükleyiniz efendim dedi, ben dedim bazı videolardan önce bıos atılmalıdır diye okudum dedim sonra yine sordum bişiy...
  3. daymoon07

Toplama Bilgisayar alınıldığında ilk önce hangisi yapılmalı ?

Merhaba Donanım Arşivi severler, Başlıktada belirttiğim gibi İlk önce BIOS mu güncellenir yoksa windows mu yüklenir ? Teşekkürler şimdiden.
  4. daymoon07

Windows Nasıl Yüklerim.

Merhaba arkadaşlar az önce hortlatmıştım konuyu ama usb'nin içinde sadece driverlar var mış windowsu nasıl yükleyebilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  5. daymoon07

Windows Nasıl Yüklenir ?

Herkese günaydın merhaba arkadaşlar, gamegarajdan PC aldım toplama müşteri hizmetlerinden sordum yanında driverlerın yüklü oldugu 16 gb lik bir usb geliyormuş ve windowsu kendimiz yüklicekmişiz arkadaşlar nasıl yapıcam detaylı bilgilendirir misiniz win 10 yapmak istiyorum.
  6. daymoon07

[Çözüldü]Yeni Toplama Bilgisayar Alındığında Ne yapılmalı ?

Merhaba arkadaşlar, Gamegarajdan bilgisayar aldım bu bilgisayar geldiğinde ne yapmalıyım program yükleme olarak yani... Gamegarajdan PC alan biri söyleyebilir mi ?
  7. daymoon07

[ÇÖZÜLDÜ]Bu sistem nasıl dosya eki açıklamada..

Merhaba arkadaşlar, geçen gün gamegaraj'dan sipariş ettiğim bi ürün var 150 TL indirim koduyla aldım bi bakar mısınız o fiyata nasıl nedir iyi midir? Kasanın resminide koyuyorum. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
  8. daymoon07

[Çözüldü]R5 1600 - Rx 580 8GB Sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar, geçen gün gamegarajdan pc aldım 4bin 60TL ye geldi aquarius 5AD modelini sadece islemcisini 1600 e çektim Sizce iyi yaptım mı?- Ryzen 5 1600 14nm - Powercolor rx 580 8GB Red Dragon modeli ekran karti - 1 adet 8gb 3200Mhz ram - Anakart modeli biostar 450m tam bilmiyorum* -...
Top Bottom