Önce BIOS mu Windows mu?

daymoon07

80+
Reaksiyon skoru
90
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, Kasayı gamegarajdan satın aldım freedos şekilde kendi sitenin chatine girip sordum önce bıos mu güncelliyim yoksa windowsmu yükliyim dedim windows yükleyiniz efendim dedi, ben dedim bazı videolardan önce bıos atılmalıdır diye okudum dedim sonra yine sordum bişiy olur mu diye hayır olmaz efendim dedi. Farkediyor mu önce windows yüklesem ?

İlk BIOS'u güncelle, daha garanti oluyor, ama ben kurduğum bilgisayarlara her zaman Windows kurup sonra BIOS güncelledim, sorun çıkmadı ama sen yine de BIOS güncelle ilk, sonra Windows'u kur.

İlk BIOS'u güncelle, daha garanti oluyor, ama ben kurduğum bilgisayarlara her zaman Windows kurup sonra BIOS güncelledim, sorun çıkmadı ama sen yine de BIOS güncelle ilk, sonra Windows'u kur.
Şöyle bi mesele var USB' ye önceden windowsu yüklemiştim yüklemeside 30 dakika falan yani bıos içinde boş bi usb lazımmış e oda yok usta bende hiç uğraşmasam diyorum windowsu attıktan sonra biosu yüklerim usb ye

Şöyle bi mesele var USB' ye önceden windowsu yüklemiştim yüklemeside 30 dakika falan yani bıos içinde boş bi usb lazımmış e oda yok usta bende hiç uğraşmasam diyorum windowsu attıktan sonra biosu yüklerim usb ye
Bios güncel değilmi ? benim biostar b450mh güncel olarak geldi.

Windows yazdığın USB belleğe BIOS güncelleme dosyasını atabilirsin, sorun olmaz.

Geri