Bende aynı şekilde tek başıma oynarken Lenovoyu tercih ediyorum ama arkadaşlarım geldiğinde veya maç film formula vs izlerken veya arkadaşlarımla pes gibi...
Hocam ben sadece PS5 açısından bakmadım ileride kendi farklı şeylerdede kullanabilir artı olarak bence 2K güzel 200HZ de ilerleyen zamanlarda PC aldığında...
Hocam sisteminiz Wolfteam için fazlasıyla yeterli. Steam sürümünün minimum gereksinimleri bile Core 2 Duo ve 1 GB RAM seviyesinde, dolayısıyla Ryzen 5 2600...
icerik uretici banka hesabi aciyorsun oraya gelen para nerden gelirse gelsin yuzde 15 kesiliyor ustunune bankalarda genelde hayvan gibi komisyon kesiyor o...
Merhaba,
Arkadaşlar buymecoffee üzerinden para çekmeye çalıştığımda ciddi bir seviyede komisyon kesiliyor. Ayrıca onun üstüne birde parayı bana yönlendiren...
Merhaba hocam acaba bu Buymeacoffee de vergi olayları veya kesintiler nasıl oluyor bana anlatabilirmisiniz acaba?
bende github projelerimde kullanmak...
Merhaba, bir proje geliştirdim ve GitHub’da yayınlayacağım. Hem bu projem hem de ileride geliştireceğim diğer açık kaynak projelerim için Buy Me a Coffee...