pyrzegeclb isimli üyenin son içerikleri

1. pyrzegeclb

PlayStation 5 için 2K monitör önerisi

Buyurun hocam https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-odyssey-g5-1ms-200hz-2k-ips-gaming-monitor.html isterseniz aynı cihazın birde oled versyonuda var onuda satın alabşlirsiniz
  2. pyrzegeclb

Öneri PlayStation 5 İçin Monitör Önerisi..

Bende aynı şekilde tek başıma oynarken Lenovoyu tercih ediyorum ama arkadaşlarım geldiğinde veya maç film formula vs izlerken veya arkadaşlarımla pes gibi turnuvalar yaptığımızda Samsungu kullanıyorum Hoparlörü yok ama onuda 3.5 mm jack kullanan iki adet jbl hoparlör iş görüyor zaten
  3. pyrzegeclb

Öneri Öneri RTX 5060 16 GB Ram Laptop Önerisi (50k-60k Civarı)

https://www.trendyol.com/lenovo/loq-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-15-6-fhd-144hz-rtx5060-8gb-100w-gddr7-freedos-83je00jmtr-p-984801666?boutiqueId=61&merchantId=107007&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&utm_source=chatgpt.com Bunada bakabilirisn üstteki 14500hx bu 13500hx
  4. pyrzegeclb

Hocam ben sadece PS5 açısından bakmadım ileride kendi farklı şeylerdede kullanabilir artı olarak bence 2K güzel 200HZ de ilerleyen zamanlarda PC aldığında kullanabilsin diye iki monitörüde aktif olarak kullanıyorum bende PS5 kullanıcısıyım bence ikiside hem sağlam hem renk doğruluğu güzel hemde...
  5. pyrzegeclb

Radeon Rx580 Ryzen 5 2609 Sistemin Ani FPS Dususleri ve Oyundan Atma Sorunu

Hocam sisteminiz Wolfteam için fazlasıyla yeterli. Steam sürümünün minimum gereksinimleri bile Core 2 Duo ve 1 GB RAM seviyesinde, dolayısıyla Ryzen 5 2600 + RX 580 tarafında normal şartlarda donanım yetersizliği beklemem. Bence iki sorun ayrı ayrı incelenmeli: 1- Maç sonunda oyunun tamamen...
  6. pyrzegeclb

https://www.itopya.com/lenovo-legion-24-10-238-240hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-adaptivesync-hdr10-pivot-fhd-ips-gami_u33428?srsltid=AfmBOoqo3-1vC8-RpF46bf8da4WOGkh09lSgnosY2dKqWNcKoincvgkU Hocam aktif olarak kullandığım bir monitör açıkçası güzel HD kalitede 24inç diyorsanki bütçemi 8500TL...
  7. pyrzegeclb

Buy Me A Coffee'de Kesintiler ve Vergi Durumu

Hocam kusura bakmayın, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben de aynı yerlere baktım fakat nedense tam olarak anlayamadım. Bu konuyla ilgili gerçekten net bir bilgi bulmak biraz zor. Bazı yerlerde yılda 3 kez çekim yapılması ve küçük miktarlarda para alınması durumunda herhangi bir sorun...
  8. pyrzegeclb

Buy Me A Coffee gibi Türkiye'de geçerli bir site var mı?

Merhaba hocam acaba bu Buymeacoffee de vergi olayları veya kesintiler nasıl oluyor bana anlatabilirmisiniz acaba? bende github projelerimde kullanmak istiyorumda.
  9. pyrzegeclb

Buy Me A Coffee'de Kesintiler ve Vergi Durumu

Merhaba, bir proje geliştirdim ve GitHub’da yayınlayacağım. Hem bu projem hem de ileride geliştireceğim diğer açık kaynak projelerim için Buy Me a Coffee kullanarak destek almak istiyorum. Ancak Türkiye’de bu tür platformlardan alınan desteklerin vergilendirilmesi ve platform/ödeme sağlayıcısı...
Geri