Arama sonuçları: *

1. MTBC

Ekran kartsız 12 bine sistem öneri

Selamlar arkadaşlar 12 bin TL'ye apu sistem toplayabilir miyiz? Toplayabilirsek ne olur? İleride upgrade yapmayacağım ikinci bilgisayar olarak kullanılacak ve knight oynamak için toplayacağım: Düşüncem 5600G 32 GB Ram B550 anakart : marka model yok Psu kasa yok Varsa öneriniz bekliyorum..
  2. MTBC

Ekran kartı ve psu ne kadar eder?

Arkadaşlar selamlar msi mech rx 6500xt ekran kart Sharkoon wpm goldzero 650w 80+ gold atx güç kaynağı bulunmakta sistemimde. Ekran kartı şu Amazon Almanya'dan alındı. psu da garanti bitmesine iki ay kaldı. Bir arkadaş ile konuştum bu iki parçayı istiyor sizce 5000 TL'ye verilir mi? Ayrıca 650...
  3. MTBC

Bilgisayarım kaç tl eder?

Selam arkadaşlar bilgisayarımı satıp model yükseltmek istiyorum bir arkadaş bilgisayardaki işlemci ve anakarta teklif verdi, ram kaç para olur diyor? Sizce acaba kaç paraya vermeliyim? sandisk 500gb ultra nvme m2 ssd msi mech rx 6500xt ekran kartı msi mag 100r kasa sharkoon wpm goldzero 650w 80+...
  4. MTBC

Bilgisayarım Kaç para eder ?

Arkadaşlar selamlar. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Monitör (MSI G241) ile 8.5 teklif geldi ancak monitörsüz şekilde satacağım bilgisayarı. Bir de ihtiyaç olmadığı için satmamıştım da belki yeni bir bilgisayar toplarım diye düşündüğüm için iki adet bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. 1. PC...
  5. MTBC

Bilgisayar toplayacağız yardım arıyorum!

Herkese selamlar arkadaşlar. Yakın bir arkadaşımıza klavyeden kulaklığa kadar bilgisayar toplayacağım ama sahalardan bayağı bir uzak kaldığım için son fiyatlardan hiç haberim yok. Oyunları düşük ayarlarda da oynayabilir. Klavye, fare, kulaklık, monitör ve kasa olacak bu nedenle APU sistem uygun...
  6. MTBC

Maksimum 8.000 TL Bilgisayar toplama önerisi.

Selamlar. Arkadaşa bilgisayar toplayacağız, birkaç tavsiye almak istiyorum sizlerden. Kendisi Intel sistem toplamamı istedi benim aklımda olan parçalar şu şekilde: İşlemci:10400F Anakart: B460M Pro Ekran kartı: Saphire 5600 XT RAM: 2X8 GB Adata XPG 3000 MHz ram Gelelim esas konuya, Bunlar...
  7. MTBC

Yeni bir sistem için en iyi tercihiniz ne olur?

Herkese selam arkadaşlar. İndirimlerde sistemimde bir değişiklik yapmak istiyorum. Şu an kullandığım anakartımı, işlemcimi, kasamı değiştirip para yeterse bir tanede HDD almayı düşünüyorum. Arkadaşlar 3200 MHz CL16 16 GB RAM indirimdeyken satın almıştım. Arkadaşın sistemde denedik cayır cayır...
  8. MTBC

Bilgisayar toplamamda önerileriniz.

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Öncelikle sistemim: MSI 970A-G43 anakart, ASUS Radeon R7 250 2 GB ekran kartı, AMD FX 6100 işlemci, 600W FSP PSU, Adata 120 GB SSD ve WD 120 GB SSD, Zalman Z3 kasam, 12 GB 1600 MHz RAM bulunmakta. Sorunum, bana yeni ve güzel bir sistem lazım ancak bunu...
  9. MTBC

Herkese selamlar, sistem önerisi için içeri.

Arkadaşlar herkese merhaba. Eski sistemimi satıp yeni sistem toplamayı düşünüyorum ve işlemci, anakart açısından son derece yabancı kaldığım için sizlere danışmak istedim. Ekran kartım: GTX 1660 Super olacak ancak MSI mı yoksa Gigabyte (2 fanlı olan versiyon) mı karar veremedim. Sistemimde 240...
Top Bottom