Arama sonuçları: *

1. Kursat9606

İki farklı sistem arasında kaldım

Merhaba sadece valorant oynamak için 2 farklı sistem arasında kaldım içime 4060 olan sistem siniyor fakat psu özelleştirme yok ve ekran kartı galax üstelik fiyat farkıda var fakat valorant oynayacağım için nvidia teknolojisinden yararlanmak istiyorum siz hangi sistemi önerirsiniz ayrıca wrld...
  2. Kursat9606

Valorant için sistem ve monitör

Merhaba bütçeden yana pek sıkıntım yok ama öyle çok uber bi sistemede ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum valorant oynamak için ddr5 bir sistem almak istiyorum amd işlemcili hazır sistem ve 144 hz üzeri monitör önerilerinizi bekliyorum
  3. Kursat9606

Rx 5500xt ne kadar eder

Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç tl ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum
  4. Kursat9606

DA 4 Sistem Kargo Sorunu

Merhabalar İtopya nın müşteri hizmetleri ve pazarlama müdürü ile görüştüm haftasonu çalışma izinlerinin olduğunu ve cumartesi yani bugün kargoya verileceği söylenmişti fakat bir haber yok ben bugün kargoya verirler pazartesi veya salı dağıtıma çıkar diye düşünmüştüm siparişi vereli 10 gün oldu...
  5. Kursat9606

Bu Bilgisayar İle Yayın Açabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar sistemi aldım çoğunlukla cs go oynadığım için rami 8gb a düşürdüm ssd 240gb yaptım ve işlemciyi ryzen 3 3100 den ryzen 5 3600 e yükselttim bu sistem ile cs go yayını açabilir miyim tek isteğim fps 180 altına düşmesin bir de ssd kronik sorunlu falan dediler çok korkutuyor beni...
  6. Kursat9606

DA 4 Özelleştirilmiş

Alırım bir hayırlı olsun arkadaşlar incecuma nın indirimlerine güvenip ilk çıktığı gün almadım DA 4 sistemini pişman oldum neyse ki stok problemi yoktu işlemciyi ryzen 5 3600 yapıp ssd ve rami düşürdüm kalan paramla monitör mouse ve mousepad aldım mouse un fiyatı gerçekten çok uygun kaçırmayın...
  7. Kursat9606

Trendyol inanılmayacak indirim

Arkadaşlar indirimler inanılacak gibi değil gerçekten bana sistem toplamamda yardım edebilecek var mı bütçem en fazla 5100 tabii indirimler gerçekse :)
  8. Kursat9606

Incecuma indirim vs DA 4

Arkadaşlar Abdullah abinin yeni çıkardığı sistemi özelleştirip ssd sini 240 gb kioxa ssd ve işlemciyi 3500x yaptım 5082TL oluyor sizce almalı mıyım yoksa daha iyisini yarın başlayan ince cuma indiriminden topluyabilir miyim çok araftayım çok kararsızım ne olur bir akıl verin ince cumayı...
  9. Kursat9606

5K kara cuma sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum ben 25 kasımda başlayacak ince cuma ve kara cuma günleri içerisinde bir sistem toplamak istiyorum fakat işlemcinin iyi olması benim için gerçekten çok önemli cs go işlemci isteyen bir oyun bütçem 5000 tl ryzen 5 2600 den daha iyi bir işlemcisi olan sistem...
Top Bottom