Rx 5500xt ne kadar eder

Reaksiyon skoru
189
Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç tl ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum

4-5K ederi var.
Satsanız bile daha güçlü bir ekran kartı alamazsınız sıfır olarak.

Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç TL ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum
Hocam konuyu bu saatte gören sayısı az öğlen konuyu yükseltirseniz eğer daha fazla kişi görür bilginiz olsun.
Ayrıca bence 4.5 5 k ya satılır ama sısıfr kart alma ihtimaliniz düşük

Hocam konuyu bu saatte gören sayısı az öğlen konuyu yükseltirseniz eğer daha fazla kişi görür bilginiz olsun.
Ayrıca bence 4.5 5 k ya satılır ama sısıfr kart alma ihtimaliniz düşük
2. El 1660super veya ti almak istiyorum açıkcası

Satacağınız fiyata yakın 1660S ve Ti var. Sıfır kart deseniz alamazsınız zaten. Kartın ederi 4,5K civarı. Sahibinden'deki ilanlara bakarak referans alabilirsin.

Satacağınız fiyata yakın 1660S ve Ti var. Sıfır kart deseniz alamazsınız zaten. Kartın ederi 4,5K civarı. Sahibinden'deki ilanlara bakarak referans alabilirsin.
Şuan satılık ikinci el pek kart yok sıfır ekran kartı stoğu az olduğu için sanırsam umarım şansım yaver gider

Şuan satılık ikinci el pek kart yok sıfır ekran kartı stoğu az olduğu için sanırsam umarım şansım yaver gider

Sıfırda satıcılar fırsatçılık peşindeler. Ne de olsa stoklarda yok daha fazlasına satmalıyım mantığıyla çalışıyorlar, biri fiyat yükseltince diğerleri de koyun gibi fiyat yükseltiyor.

nvidia isteğiniz neden hocam?
Valorantta amd ekran kartları gerçekten nvidia kartlara göre daha düşük fps veriyor ayrıyetten nvidia refleks diye bir şey var yüksek elo oynadığım için geçmek istiyorum

Geri