Kursat9606
80+
- Reaksiyon skoru
- 189
Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç tl ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum
Hocam konuyu bu saatte gören sayısı az öğlen konuyu yükseltirseniz eğer daha fazla kişi görür bilginiz olsun.Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç TL ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum
2. El 1660super veya ti almak istiyorum açıkcasıHocam konuyu bu saatte gören sayısı az öğlen konuyu yükseltirseniz eğer daha fazla kişi görür bilginiz olsun.
Ayrıca bence 4.5 5 k ya satılır ama sısıfr kart alma ihtimaliniz düşük
Şuan satılık ikinci el pek kart yok sıfır ekran kartı stoğu az olduğu için sanırsam umarım şansım yaver giderSatacağınız fiyata yakın 1660S ve Ti var. Sıfır kart deseniz alamazsınız zaten. Kartın ederi 4,5K civarı. Sahibinden'deki ilanlara bakarak referans alabilirsin.
Şuan satılık ikinci el pek kart yok sıfır ekran kartı stoğu az olduğu için sanırsam umarım şansım yaver gider
nvidia isteğiniz neden hocam?Merhaba Sapphire rx 5500 xt pulse 8gb ekran kartım var bunu kaç TL ye satabilirim satıp nvidia ekran kartı almak istiyorum
1660Ti?4-5K ederi var.
Satsanız bile daha güçlü bir ekran kartı alamazsınız sıfır olarak.
1660Ti?
Valorantta amd ekran kartları gerçekten nvidia kartlara göre daha düşük fps veriyor ayrıyetten nvidia refleks diye bir şey var yüksek elo oynadığım için geçmek istiyorumnvidia isteğiniz neden hocam?
GTX 1660 Ti Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GTX 1660 Ti fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi GTX 1660 Ti fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com