Arama sonuçları: *

1. oaK´

Bilgisayarımın ne kadar edeceğini nereden öğrenebilirim?

hocamlar bilgisayarımın ne kadar edeceğini nereden öğrenebilirim? parça parça mı satmak daha karlı olur yoksa komple satmak mı? r5 5500 işlemci asrock b450m pro 4 team t force tuf 8x2 3600 mhz ram sapphire rx 570 ıtx 4gb 1 tb PNY m2 ssd corsair 400c kasa 2 tane de aerocool argb fan var...
  2. oaK´

Toplama pc önerisi

beyler ben laptop aldım gaza gelip, ancak masaüstü sevdam gene kabardı, çok yer kaplamayacak çıtır bi pc önerebilir misiniz bütçem max 15 20k arası, monitörüm vs her şeyim var sadece kasa lazım Genel olarak grafik tasarım ve e ticaret için kullanacağım. Çok nadirde olsa belki gta 5 seviyesinde...
  3. oaK´

monitör kolu için yedek parça gerekiyor

arkadaşlar invision mx 400 monitör kolu var. Çift kol ile geliyor ancak ben tek kol kullanıyorum. Kardeşime pc aldık dün boşta kalan monitör kolunuda o kullansın istiyorum ancak şu parçadan bi tane daha olmadığı için kullanamıyor bu parçayı nereden temin edebiliriz? 1688379380 bilen yok mu ya?
  4. oaK´

Max 2k Monitor Tavsiyesi

Kiz kardesime alacagiz bugun almamiz gerekiyormus butce max 2k oyun oynayacak ve tasarim programlari kullanacak Panel kalitesi ve uzun omurlu gitmesi cok onemli Benim gonlum samsungdan yana ama bilemedim sirf hz si fazla diye dandik marka almak istemiyoruz onu belirtmek isterim...
  5. oaK´

3-4k bütçe ile setup önerisi

hocamlar kardeşime pc çözdük ancak monitör klavye mouse ve direksiyon gerekiyor ikinci ele açığız öneriniz var mıdır?
  6. oaK´

PC'yi satıp kaliteli laptop almak vs PC'yi remote kullanmak?

Hocamlar sizce pc mi satıp üstüne para ekleyip kaliteli bi laptop mu alayım yoksa şuan ki masaüstü pc mi sunucu gibi kullanıp remote kullanmak için daha ucuz yollu mu bir şey alayım? 2. dediğimi yapan varsa dezavantajlarını bilmek isterim.
  7. oaK´

Bilgisayarı parça parça satmak mı toplu satmak mı daha mantıklı?

Beyler istanbulda yaşıyorum ve taşınma planlarımın hepsi iptal oldu ve işimi evden, bilgisayardan yapıyorum. Şuan masaüstü pc kullanıyorum ve deprem olursa pc yi sırtlayamacağıma göre bildiğin işsiz kalacağım gibi bi şey olacak bu nedenle laptopla değiştirme kararı aldım. Hiç değilse öyle bi...
  8. oaK´

sizce macbook mu yoksa masaüstü mü

hocamlar selamlar, grafik tasarım için sizce macbook air m2 16 gb mi daha uygun yoksa masaüstü windows mu? macbook çok akıcı ama donanım olarak çok kısıtlıyor yani desen ki ya bi ram ekleyim bi ssd yükselteyim faln olmuyor ama masaüstü çok daha rahat o konuda ama masaüstünü de her yere...
  9. oaK´

Bilgisayarım ne kadar eder

ryzen 5 5500 team t force 16 gb 3600mhz 18cl ram sapphire rx 570 ıtx ekran kartı 4 gb asrock b450m pro4 2x 240 gb sandisk ssd ( bi tanesi ultra II) corsair c400 kasa coolermaster mwe 500W 80+ psu 2x aerocool mirage 12 lite Argb fan sizce tek tek mi satayım yoksa toplu mu? arada ne kadar fark olur?
  10. oaK´

Topladığım bilgisayar sizce nasıl?

Merhabalar yeni alacağım pc için şöyle bir liste hazırladım sizce nasıl? Ekran kartını fiyat referansı için koydum 4060 olarak düşünebilirsiniz. 3060 alırsam da ikinci el alırım büyük ihtimal...
  11. oaK´

15k pc önerisi - masa üstü

Selamlar arkadaşımın arkadaşına max 15k bütçe ile masaüstü pc gerekiyor güzel sistemler var mı hiç iyi forumlar :D
  12. oaK´

Mac mini m1 vs Toplama PC

Mac mini m1 çıkarsa m2 li olan mı yoksa şu sistem mi; ryzen 5 5500 rx 570 - ilerleyen süreçte 2060 veya 1660ti ile değişebilirim emin değilim 16gb ram 500w psu 500 gb ssd İzlediğim testle sonucunda mac mini her türlü benim pc den daha iyi render ve diğer iş programlarında vs. Ancak bir de...
  13. oaK´

Yeni dönemde intel mi amd mi?

ddr5 sistem dizmek istiyorum sizce bu seride intel mi yoksa amd mi kullanmam lazım bütçe sorun değil zınk diye almayacağım
  14. oaK´

Bilgisayarım ne kadar eder?

Seneye şehir değiştirme planım var, bu yüzden masaüstü kullanamam. Bende satıp veya takaslayıp laptop almak istiyorum. Pc özelliklerim şunlar; amd ryzen 5 5500 işlemci asrock b450m pro4 anakart Sapphire rx 570 ıtx ekran kartı Sandisk 240gb ssd plus sandisk 240 gb ultra II Team t force tuf...
  15. oaK´

Parçalarımı ne kadara satmalıyım?

ekran kartı ve işlemcime parça başına 1.8k fiyat teklifi geldi lakin bence az gibi. Sizce ne kadara satmam lazım? Ryzen 5 3500x sapphire rx 570 ıtx 4 gb 1657629891 kutu ve fatura var garantisi yok
  16. oaK´

AMD veya İntel parça önerisi

işlemci anakart ve ram gerekiyor, şuan amd kullanıyorum hangisi daha performanslı ise ona geçmek istiyorum bütçe 4-6k arası Eski parçalarım amd ryzen 5 3500x asrock b450m pro 4 xpg gammix d10 black Anakart yeni 5000 seri ile uyumlu ise aynı anakart ile devam edebilirim
  17. oaK´

Upgrade - Eski parçalarım ne kadar eder?

Anlık laptop alma isteğimden vazgeçtiğim için pcyi upgrade edeceğim, evde boş duran eşyaları ve eski parçalarımı satıp güncelleşmeye gideceğim amd ryzen 3500x xpg gammix d10 black 8gb 3k mhz ram sapphire rx570 ıtx 4gb ekran kartı asrock b450m pro 4 Bu parçaları satsam ne kadar getirisi olur...
  18. oaK´

Çözüldü✓ 2. el bilgisayar parçası alınır mı?

2. el olarak SSD Hava soğutma Ram alınır mı? 1651751165 alınırsa nasıl bi teste tabi tutmam gerekli?
  19. oaK´

Bilgisayarımı upgrade edeceğim

Selamlar, o kadar açılan konulardan, yapılan araştırmalardan, konuştuğum kişiler üzerine bilgisayarımı satmayıp, upgrade etmeye karar verdim, çünkü en az harcama ile en mantıklı seçim bu oluyor. (Yanımda taşıyabileceğim bir bilgisayar çok iyi olurdu lakin taksitle veya ikinci el bir ipad almayı...
  20. oaK´

Bilgisayarımı en hızlı şekilde elden nasıl çıkartırım?

Selamlar, oturduğum bölgede elektrik kesintileri çok alakasız saatlerde çok mantıksız bi şekilde olabiliyor, örneğin gece 1-2 civarında gidip geldi 1 2 defa ben bilgisayarı kapatıyorum elektrik geliyor bilgisayarı açıyorum elektrik gidiyor o derece saçma sapan bi muhabbet var. Diyeceksiniz ki...
Geri