Arama sonuçları: *

1. A

7-10 Bin TL'ye Monitör ve Sistem Önerisi Arıyorum

Selamlar Rx570li 2.el kasalara baktım ama umduğumu fazla bulamadım. 8gb ramli apu sisteme falan takmışlar uyumlu güzel bir sistem arıyorum eskiden ryzen 2600 rx 570 kullanıyodum cok güzeldi. Tabi şuan aklımda intel sistem var çünkü eski knight metin2 csgo tarzı oyunları seviyorum daha iyi olur...
  2. A

Düşük bütçeli Mini PC için tavsiyeleriniz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i3-7100-mini-pc-uhd-630-8gb-ram-1064922033/detay/ Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum...
  3. A

Mini PC için fiyat tavsiyeleriniz yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar, PCmi birazda mecburiyetten satma kararı aldım. Piyasada alışagelmiş bilgisayarların dışında mini bir PC bu sebeple sizden fiyat yardımlarınızı bekliyorum. Bana yol gösterici yorumlar yaparsanız sevinirim. Belirlediğim fiyat ve pc ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Özellikler i3 7100...
  4. A

Şuan Mantıklı olan hazır sistemler 5-8k arası

Şuan Mantıklı olan hazır sistemler 5-8k arası bilginiz var mı? Bir kaç öneri bırakır mısınız?
  5. A

Mini PC bulamıyorum 2.el

Merhaba 5 8300,ryzen 2600 g6400 gibi işlemcilerin ekran kartı gtx 1030 gtx 1050-ti rx 570 Bu özelliklere yakın mini pcler bulamıyorum eskiden böyle su şişesi boyutunda bir sürü ürün vardı bakıyorum bakıyorum bulamıyorum bana öneride bulunabilir misin? Amaç knight onlineyi yüksek fps oynamak...
  6. A

Mini ITX sistemimi satıyorum Tavsiye Öneriler

Selamlar arkadaşlar sistemimi satıyorum. Fiyatlama olarak adaletli davrandığımı düşünüyorum. Kaliteli parçalardan oluşan bir sistem sizde pc ile ilgilenen insanlar olarak dış göz olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı? Sizde bu ilan makul mu? Parçaları ve ilanı kontrol ederek bana fikir...
  7. A

A10 9630P işlemciye GT 730 Ekran kartı 350w PSU

A10 9630P işlemciye GT 730 Ekran kartı 350w PSU problem olur mu? 7-24 çalışmada zorlanır mı? İşlemci 35w GT730'da karttan besleniyor 75w diye biliyorum emin değilim. Bu arada bu işlemci ne alaka diyenlere mini sistemim var. https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=973 Bu...
  8. A

Eski APU'da Dual Ram gerekir mi?

Merhaba, mini ITX sistemim için https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=973 bu anakartı sipariş ettim. Genelde youtube,twitch,knight online,lol ve ge force now için kullanıcam. 1x 8gb 2400mhz ram aldım 2. ram almalımıyım performansı etkiler mi? Dual channel olayı gerekiyor...
  9. A

Rx460 G6400 işlemcili bilgisayarın RAM'i kaç olmalıdır?

Rx460 G6400 işlemcili bilgisayarın RAM'i kaç olmalıdır? 16 gb ram olmasını bende isterim fakat yaklasık ekstra 300 400 tllik bir rakam var. Bu rakamı klavye kulaklık için harcamayı düşünüyorum. Sizce bu sistemde 8 gb ram yeter mi? Çift kanal mı almalıyım yoksa tek 8 mi? CSGO - LoL - Knight -...
  10. A

Neden eskisi gibi düşük seviye kartlar çıkmıyor

Yaklaşık 4-5 sene önce ekran kartı almaya gittiğimizde gtx750ti gt 730lar rx550 rx400 serileri bir sürü kart vardı ucuz segment şimdi neden sadece 3060 3070 var? Bu tarz yeni kartlar çıkacak mı?
  11. A

G6400 ile CSGO 125-250 arası versin sistem tavsiyesi

Merhaba, mini ITX bir sistemim var. RAM ve ekran kartı almadım. B460 anakart mini ITX. G6400 işlemci var. NVMe2 SanDisk 250GB. Ekran kartı olarak GTX1030 GTX1050 GTX1050 Ti veya RX550 RX560 düşünüyorum. Fakat NVIDIA kartlara daha yakınım sebebini aşağıda anlatacağım. RAM olarak 16 GB...
  12. A

Arkadaşlar konsola geçtim APU sistemim ne kadar eder?

Merhaba, İşlemci : AMD 2200g + Stok FAN (Amazondan alındı kutulu 1 Aylık) Anakart : Gigabyte A320M-S2H rev 3 (Amazondan alındı kutulu 1 Aylık) Ram : Patriot Viper Steel Series DDR4 8GB 3200mhz (Amazondan alındı kutulu 1 Aylık) Bilgisayar Kasası + PSU : Cooler MasterBox K501L 600W (2020...
  13. A

PC'den Konsola geçiyorum. Bu sistemi nasıl değerlendireyim?

Merhaba arkadaşlar; Aşağıda özelliklerini belirttiğim bilgisayarımı bırakıp kendime konsol + monitör almayı düşünüyorum. Bu sistem için 2.el satış sitelerinde 6250 TL gibi bir fiyat biçtim. Fakat birkaç seçenek için sizden yardım istiyorum. Toplu sistemi satmak yerine işlemciyi satıp yerine APU...
  14. A

Bilgisayarım ne kadar eder?

Merhaba, bilgisayarımı satıp konsola geçmeyi düşünüyorum. Ne kadara satmamı önerirsiniz? Zararda etmek istemiyorum kimseye fazla söyleyip hevesini kırmakta istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. MSI GTX 1660 Ventus xs oc 6GB (2 aylık) Gigabyte A320M-H 3200 MHZ AM4 Anakart Ryzen 5 2600...
Top Bottom