Arama sonuçları: *

1. KPSharingan

İtopya Ankara Mağazasından 4070li sistem

Merhabalar arkadaşlar başlıkta özetlemeye çalıştım ama tekrardan kısaca bir arkadaşım şuan bizim sektörde 3D ve unreal işleri için bilgisayar toplayacak minimum 50 k bilgisayara ayırabileceği bütçesi var diğer kısımları ekipmanlara ayırmayı düşünüyor. İtopya ankara mağazasından sipariş...
  2. KPSharingan

İtopya indirimlerinden max 40 bin tl bütçeli sistem önerisi

arkadaşlar itopya indirimleri bu akşam bitiyormuş çoğunluklar 3d ve render için kullanılacak bir sistem alınıcak bu indirimlerde fiyatını hakeden önerebileceğiniz bir sistem var mı iyi forumlar
  3. KPSharingan

Cherry school ve ModArt-X7

Herkese iyi akşamlar iyi forumlar bu fiyat bandında bu iki sistem nasıl acaba daha iyisi var mı? render ve 3d için kullanılacak ve ekran kartı nvdia işlemci tarafı ise her türlü amd olmak zorunda şimdiden teşekkürler...
  4. KPSharingan

Vade farkı ile Maximum 30.000 TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba şuan belirli gereksinimlerden dolayı sistem konusu tekrar gündeme geldi gereksinimler olarak imzamdaki veyahut daha önce hazır sistem için açmış olduğum konulardaki ile aynı, 3D render ve Animasyon odaklı bir sistem olucak en büyük fark bütçe ama vade farkı...
  5. KPSharingan

3070ti'lı ryzen 9 5900x'lik sistem

Öncelikle herkese iyi günler uzun süredir bilgisayar üzerine gitsemde şuan son demlerimi yaşıyorum ve büyük ihtimalle birkaç gün içinde alacağım, daha önceki öneri veya ihtiyaçlarımı imzamdaki konuda ve önceki konularda bahsetmiştim bugün qp bilişimde şöyle bir sistemle karşılaştım açıkçası çok...
  6. KPSharingan

3D Modelleme&Animasyon ve Render için Bilgisayar

Öncelikli Amaç Özeti: Üst düzey 3D render programlarını kolaylıkla kullanabilecek, yüksek kalite 3d, 2d renderlarda ve üst segment oyunları oynatırken üzmeyecek bir bilgisayar. Tekrardan herkese selamlar, uzun zamandır donanım arşivi'ni takipte olsamda foruma kayıt olmak yeni nasip oldu...
Geri