Arama sonuçları: *

1. Deep

70-80K arası sistem önerisi

Dostlar Şöyle bir Beyaz sistem dizdim. Bu seviyelerde daha uyguna bir sistem alınabilirmi Ekran kartı Radeon olabilir İşlemci daha düşük olabilir vs önerilerinize açığım en çok Ramler kafama takılıyor.
  2. Deep

Japonya'ya Gidiyorum 60.000TL'ye Bilgisayar Topluyorum?

Dostlar daha önce Japonya'ya gidip bilgisayar toplayan yada araştıran varsa önerilerinizi alabilirmiyim. Gümrükte sorun yaşama ihtimalim ne kadar nasıl önüne geçerim, toplamak ne kadar mantıklı Am5 toplayacam. Kasa ve Monitörü TR'den alıcam
  3. Deep

Çözüldü✓ Dostlar yeni gpu aldım nasıl olmuş

Dostar riski bilerek 3 fanlı Rx6800 aldım ve zorla sığdırdım ama 1 kasa fanından vazgeçmek zorunda kaldım tepeye koydum. Nasıl olmuş önerileriniz varmı.
  4. Deep

Çözüldü✓ Am5 sistem toplamak istiyorum

Ryzen 9 7950X ile bir sistem toplamayı düşünüyorum ama am5 soketli Anakart ve özellikle DDR5 Ramler ile ilgili bilgim az. Sistemi video edit için kullanıcam işimden dolayı hız benim için çok önemli. Ufak araştırmamla amazon sepetime eklediğim birkaç parça var ekran görüntüsü alarak ekledim...
  5. Deep

Çözüldü✓ Pas, oksit yapmayacak bir sisteme ihtiyacım var.

Fotoğrafçıyım sahilde çalışıyorum müşterilerime video ve fotoğraf çekimi yapıyorum ve genellikle flash bellek ile teslim ediyorum. sürekli deniz kıyısında olduğumuz için paslanma benim için çok büyük bir sorun eski sistemimin neredeyse tüm vidaları ve usb portları paslandı, oksitlendi. Yeni...
Geri