Arama sonuçları: *

1. n7cati

40K Hazır Sistem Önerisi

Max 40k hazır sistem önerisi lazım , nvidia ekran kartı olması zorunlu.
  2. n7cati

Çözüldü✓ 25k Nvidia Ekran Kartlı Hazır Sistem Önerisi

Max bütçe 25k , arkadaşıma hazır sistem arıyoruz, ekran kartının nvidia olması zorunlu , öneri yapar mısınız? Gamegaraj dışındaki tüm sitelerden öneri yapabilirsiniz.
  3. n7cati

Çözüldü✓ 20K Bütçe Hazır Sistem Önerisi

Selamlar arkadaşıma 20kya sistem arıyoruz monitör dahil değil sadece kasa , ve nvidia ekran kartlı olursa sevinirim.
  4. n7cati

Çözüldü✓ Eski sistemim ne kadar eder?

2020 aralıkta satın almıştım garantisi bitti , sizce ortalama ne kadar eder? 1685895887 .
  5. n7cati

16k Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşıma sistem alacağız, max 16k bütçe pc önerir misiniz? Aklımızdaki alttaki sistem var , anakartı b550m-k ve ssdyi 1tb yaptık ; https://www.gaming.gen.tr/urun/49945/ultima-3060-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. n7cati

Max 13K Hazır Sistem Önerisi

AMD İşlemcili , Nvidia Ekran Kartlı Max 13k şekilde olacak bir sistem arıyorum. https://www.gaming.gen.tr/urun/201911/dost-kayaoglu-dk4-amd-amd-ryzen-5-5500-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  7. n7cati

12-13K Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşıma sistem arıyoruz bütçesi en fazla 13k , 12k olursa daha iyi olur. Rtx Sistem olursa çok daha iyi olur kendisi tasarımcı.
  8. n7cati

GAMING.GEN.TR X BLUTV

Kampanya GamingGen Üzerinden 16.01.2023 tarihi ve sonrasında yapılan satın alımlarda sınırlı stok ile sadece hazır sistem alanlar için geçerlidir. https://www.gaming.gen.tr/gaming-gen-tr-blutv/
  9. n7cati

Bu Sistem Ve Ekipmanlar Ne Kadar Eder?

Ekteki Sistem Ve Ekipmanlar Ne Kadar Eder , Mikrofon Ve Kamera Hariç Fiyat Söyler Misiniz? Ayrıca hepsi sıfır sayılır hiç kullanılmadı neredeyse sıfır diyebiliriz.
  10. n7cati

Oyun& Pc Hevesim Kaçtı

Selamlar bazılarınız biliyordur belki bilmiyorum fakat yakın zamanda sistem aldım ama hem ekran kartı hemde psuda cw çıktı , hem kasa hem ekran kartını gönderdim 5 gün sonra sistem geri geldi fakat tek yaptıkları şey format atıp geri göndermek oldu, tekrar gönderdim bugün sabah aradım yine...
  11. n7cati

Çözüldü✓ Bu Sistem Ne Kadar Eder?

Gigabyte GTX 1650 OC 4GB R5 1600 AF A320M S2H 240GB ADATASU630 SSD 2X 8GB RAM XPG CL16 3200MHZ Vento Rgb Kasa Fsp 500W Güç Kaynağı 2020'de 4000₺'ye almıştım Şuan Ne Kadar Eder ?
  12. n7cati

Bu Sistem Ne Kadar Eder?

2.El Olarak Ne kadar eder bu sistem beyler İŞLEMCİ: AMD RYZEN 5 1600 AF 3.2GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci × 1 ANAKART: GIGABYTE A320M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart × 1 EKRAN KARTI: Gigabyte GeForce GTX 1650 D6 OC 4GB GDDR6 128Bit DX12...
  13. n7cati

Yeni sistemde yapılması gerekenler neler?

Selam arkadaşlar sistemim geldi w10 etkinleştirdim , oyunları vs yükledim , rar yükledim daha sonra crystal disk info ve mark ile ssd testlerini yaptım , furmark testine soktum testte 30dk durdu ekran kartı 60 dereceyi asla geçmedi , min 160 fps max 190 fps. Bios vs güncel sanırım zaten ram...
  14. n7cati

Çözüldü✓ Sistemim geldi ama ekran gelmiyor?

gaminggenden sistem almıştım az önce geldi , ekran kartını taktım pcyi açtım fakat ekran gelmiyor ve ekran kartının üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor yardım
  15. n7cati

Seçimim Ve Sistem Fiyatı Nasıl?

Selam arkadaşlar 5 aralıkta blade -5600 ü satın almıştım gaminggenden , 3 fanlı 3060 ti vardı tek kasa ile psu farklıydı ve 18.600 TL'ye aldım ama şimdi tekrar 3070 ve 3070 ti stokları gelmiş siteye, ekteki sistemin anakartı ve psusu daha iyi , ayrıca işlemcide 12400f , 1080pde oynayacağım ve zam...
  16. n7cati

Çözüldü✓ GamingGen Müşteri Hizmetleri Rezaletliği(firma sorunumu çözdü)

5 Aralık Günü GamingGenden Blade-5600 adlı sistemi bir kaç yükseltme ile satın aldım , satın aldıktan sonra anakartın düşük kaldığını fark ettim araştırmadan almıştım anakartı , sonra gaminggen müşteri hizmetlerini telefonla aradım ve değişiklik yapıp yapamayacağımı sorduğumda imkansız olduğunu...
  17. n7cati

Çözüldü✓ Sipariş Ettiğim Hazır Sistemde Değişiklik

Dün hazır Sistem aldım fakat anakartı yükseltmedim çok fark yoktur diye direkt satın almıştım ama arada pişman edici bir fark olduğunu öğrendim , a520m-a satın aldım özelleştirme olarak B550M-E vardı . Gaminggeni arayıp aradaki farkı ödeyerek değiştirebilirlermi diye sorduğumda hayır cevabını...
  18. n7cati

Blade-5600 sistem alınır mı??

Selam beyler forumun birçoğu biliyordur belki aylardır sistem arıyorum şuanki pcyide garantiye gönderdim pcsiz kaldım çok sabırsız birisiyimdir alttaki sistemi ve gaminggeni aylardır takip ediyorum normalde bu sistemde normal 5600 vardı şuan 5600x eklenmiş ve fiyat aynı , sizce ssdyi 1 tb...
  19. n7cati

GamingGen 3070 Ti İçeren Sistem Gelirmi?

Selam arkadaşlar Forumun birçoğu görmüştür artık kaç kez konu açtım ben bile hatırlamıyorum aylardır sistem arıyorum aralık ayını da beklemeyi tercih ettim, sizce gaminggene elraen-gg gibi bir sistem gelir mi tekrar veya gelecekmi bilgisi olan varmı? Elraen-Gg ve aurora’yı para iadem gelmediği...
  20. n7cati

GamingGen Stok Saçmalığı?

3 Aydır siteyi takip ediyorum , 3070tili bir sürü sistem kaçırdım stok bi var gösteriyor bi yok gösteriyor , dün 3070ti + i5 12400f sistem alıcaktım fakat daha yeni gelmesine rağmen hemen stok bitiyor sistem alamıyorum aranızda böyle sorunlar yaşayanlar varmı aylardır sistem alamadım..
Top Bottom