Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

30.000₺ Sistem Önerisi

Beyler selam bir dostum sistem alacak 30.000₺ ye Hem Kasa Hem monitor alacagiz monitor 165 hz 1080p klasik olabilir kasayi size birakiyorum oyunlari rahat oynatacak bir sistem lazim (babasindan dolayi bu ay almak zorunda)
  2. Arda Fisher

50.000₺ Gaming Laptop Önerisi

Beyler selam arkadaşım üniversiteli ve oyun için laptop alacak 50.000 TL'ye önerdiğiniz sağlam bir laptop varmıdır? Ve önerdiğiniz laptobu neden önerdiğinizide yazarsaniz sevinirim
  3. Arda Fisher

25.000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

beyler 25.000 TL'ye KASA 144HZ MONİTOR KABLOLU KULAKLIK bu 3 ünü alacağım kasa 20 21 arası uygun olur kalan 4kyada ortalama monitor ve kulaklık istiyorum ne önerirsiniz
  4. Arda Fisher

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Beyler karşıma çıktı ekran kartı fiyatına sistem veriyor adamlar https://www.gaming.gen.tr/urun/386243/blade-tuf7800xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?fbclid=PAAaai4MjbQ-IVZAdrM7mzInA5FNluc0ttLgmGKnDHrtkKDINePD0nHqmbrug
  5. Arda Fisher

Garantim Bozulurmu??

Beyler selam Gencer gamingden aldığım kasa 2 aydir bana sorun yaşatıyor tekrar fan bozuldu arıza şu power switche bastığımda fan iki saniye çalışıp sonra duruyor ancak fan sağlam test ettim bu sorunu geçen ay cozduklerini söylediler ancak aynı sorun bu pazar tekrar başladı 1 haftadir...
  6. Arda Fisher

51.000 TL'ye Bu Kasa Alınırmi?

Beyler elimdeki sistemi 34K civarı diğer parçaları 4 k civari monitörü 2 k civarına koyup cebime 40 k koymak istiyorum kendimde taksitle felan filan 15 k ekleyeceğim 51kya bu sistemi alsam 4 kya güzel bir monitör alabilirmiyim? Bütçemi max 5 k daha arttirip 9 yapabilirim 9000 civarına mümkünse...
  7. Arda Fisher

GENÇER GAMİNG GARANTİ

Arkadaşlar Gencer gamingden geçen hafta aldığım kasa fani arızalı çıktı garantiye gönderdim Sizce tahmini kaç gün sürer?
Top Bottom