Arama sonuçları: *

1. White_Recon

100 TL Klavye Önerisi

100 TL civarı klavye önerilerinizi bekliyorum dostlar. Aklımda olan klavye bu: RAMPAGE TITAN K9 Siyah Gaming Klavye
  2. White_Recon

Game Garaj ve Aquarius 5AN Tecrübelerim

Öncelikle belirtmeliyim ki bu aralar çok fazla Game Garaj temalı konu açtım. Daha önce demiştim ki "yaşadıklarımı detaylı bir şekilde anlatacağım.". Bu konu onun için açılmıştır. Dostlar sizler için (bence) çok güzel bir yazı hazırladım. Bu yazı özellikle biglsayar toplayacaklara, bilgisayarı...
  3. White_Recon

Aquarius 5AN Geldi!

Dostlar şuanda bu yazıyı yeni bilgisayarımdan yazıyorum. Kargom İstanbul'dan Eskişehir'e hiçbir sorun yaşamadan 2 günde geldi. Şimdiden söyleyeyim, Game Garaj'a güvenebilirsiniz. Hem hızlı kargoluyorlar hem de diğer sitelere göre çok daha ucuza geliyor sistem. (Sistemimi merak edenler imza...
  4. White_Recon

GAME GARAJ ALIŞVERİŞ DENEYİMİM

DAHA GÜZELLERİ SİZLERİN OLSUN. 🤗 Dostlar, azönce Game Garaj sitesi üzerinden Aquarius 5AN model sistemi özelleştirerek peşin fiyatına 3 taksitle satın aldım. Sistemin sorunsuz gelmesini umuyorum. Burada yaşadığım ve yaşayacağım süreci tek tek anlatacağım. Buradan alışveriş yapmak istiyorsanız...
  5. White_Recon

GAME GARAJ Sitesine Girilmiyor

Game Garaj'ın sitesine girebilen var mı? Bir problem var sanırım sitede.
  6. White_Recon

GAME GARAJ BIOSTAR ANAKART HAKKINDA

Dostlar Game Garaj’a yaptıkları zam ve stoklarda olmayan Biostar anakart hakkında bilgi almak için mail attım. Çok hızlı geri dönüş yaptılar. Bunun için onlara teşekkür ederim. Ayrıca 5360₺’ye topladığım sistem yaptıkları indirim ile birlikte şuanda 5180₺’ye geliyor. Bunun için de ayriyeten...
  7. White_Recon

Game Garaj yine zam uyguladı.

Aquarius 5AN model sistemi şu özelliştirmelerle 5174 TL'ye alabiliyorken şuanda 5360 TL'ye alabiliyoruz. Ryzen 5 1600 AF İşlemci Asus B450M Dragon Anakart GTX 1660 Super Ekran Kartı Crucial 16GB (2x8) 3200 Mhz RAM Crucial 480 GB SSD Dolar düşüşteyken de biz mağdur oluyoruz yükselişteyken de...
  8. White_Recon

Game Garaj’dan Sistem Alanlar

Özellikle Game Garaj’dan sistem alanlar veya almayı düşünenlerin katılmasını istediğim Konu. Burada birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Birlikten güç doğar. Burada şirket ve ürünler hakkında öneri ve şikayetlerimizi belirtebiliriz.
  9. White_Recon

Fiyat/Performans Sistem Kıyaslaması

İki sistem arasında kaldım. Ultra grafiklerde yepyeni oyunları oynamaK gibi bir takıntım yok. Orta ayarlarda güzel FPS verebilecek sistem arıyorum. Uzun yıllar götürmesini istiyorum. Sizce hangisi aradığım kriterlerde? (Sistemi Game Garaj’dan Aquarius 5AN modelini özelleştirerek alacağım.) 1...
  10. White_Recon

Aquarius 5AN SON KARAR (KALBİM: GÜP GÜP)

Herkese iyi günler. Öncelikle sistemin toplam fiyatı monitör dahil 5900TL'ye denk geliyor. Yaklaşık 2 aylık bilgisayar araştırmalarım sonucu son kararım Game Garaj sitesindeki Aquarius 5AN modelini almak oldu. Game Garaj'dan alışveriş yapıp deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ederim...
  11. White_Recon

VATAN PC ÖNERİLERİ

Dostlar, forumumuzda ve etrafımızda Vatan Bilgisayar’dan alışveriş yapacak ama kararsız kalan ben de dahil olmak üzere bir çok insan var. Burada Vatan’daki OEM hazır sistemlerden öneriler paylaşalım. Şimdiden herkes adına çok teşekkür ediyorum. Sağlıklı günler herkese. Vatan - OEM Hazır...
Geri