Arama sonuçları: *

1. D

2. el forum hakkında

2 tane kısa önerim olacak birincisi kesinlikle ve kesinlikle 2.el foruma mesaj sınırı getirilmesi lazım benim önerim 1 ay üyelik + 100 ila 200 mesaj arası bir mesaj gereksinimi bunu istememin sebebi 2.el forumdaki hesapların çoğu sanki yan hesap gibi bazıları sadece 2.el için gelmiş 10 dakka...
  2. D

Reaksiyon Boosterları Hakkında

Ya bakın artık ben dayanamıyorum cidden dayanamıyorum bu konuda içimi döküp artık yönetimden bir yardım istiyecem konumuz Boosterlar burda olay çok küçük gibi gözüksede zararsız reaksiyon gibi gözüksede bu cidden büyük bir sorun yönetimde dahil bustırların kurduğu tek bir cümle var "ENGELLEĞĞ...
  3. D

Donanım arşivi forum için 2 yeni kural isteği

@Mehmet Yılmaz mobbingden ban yememek için örnek vermiyeceğim gelmesini istediğim 2tane kural var bunlar şunlar 1: Konuyu okumadan konuyla alakasız yorum yapmak 2: Konuyu amacından saptırmak bugün açtığım "paran yoksa alma saçmalığı" konusunda bunu çok kez yaşadım konu korsanla ilgili olmasada...
  4. D

Forumdaki insanlar cidden aşırı saçma haraketler yapmaya başladı

Evet bu konunun katagorisi yanlış niyemi çünkü şikayet kategorisi kaldırıldı ama konumuz bu değil. konumuz artık forumun gittikçe saçmalamaya başlıyan insanları burda genel bir kitleden bahsetmiyorum çoğunluk bunlar gibi değil fakat öyle insanlar varki artık cidden onlar azınlık dahi olsa...
Geri