Donanım arşivi forum için 2 yeni kural isteği

Reaksiyon skoru
4,634
@Mehmet Yılmaz mobbingden ban yememek için örnek vermiyeceğim gelmesini istediğim 2tane kural var bunlar şunlar

1: Konuyu okumadan konuyla alakasız yorum yapmak
2: Konuyu amacından saptırmak

bugün açtığım "paran yoksa alma saçmalığı" konusunda bunu çok kez yaşadım konu korsanla ilgili olmasada çözüm üretmeyip sadece mesaj yazmak için yazan üyelere yönelik olsada millet hala korsan konusu açmayın öğğ korsan konusu açıp prim kasıyor korsan konsuu açma felan havalarında ve bu insanlar konuyu dahi okumuyor bu kadar yorum alıp birinin bile konuyu okumayıp başlıktan yola çıkarak yorum yapmasına artık dayanamıyorum

1. kural gelmese bile konuyu amacından saptırmak uyarısının gelmesi kesinlikle gereklidir Teşekkürler

Onun yerine yazım kuralları gelmesi daha mantıklı.
5x_D4emon canım kardeşim bu konuyla ilgili tartışmaya gerek yok tamam ben düzgün yazamıyan bir embesilim ama konumuz bumu lütfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@revanier senin kızgın atma nedenin nedir canım kardeşim

5x_D4emon canım kardeşim bu konuyla ilgili tartışmaya gerek yok tamam ben düzgün yazamıyan bir embesilim ama konumuz bumu lütfen

Hit kasmayı bıraksan diyorum artık ?

@5x_d4emon Kendine de olsa hakaret var raporliyim mi?

Konu amacından çıkınca direk kilitleniyor zaten. Konuyla alakasız yorum yapanları raporlarsanız uyarı verirler büyük ihtimalle.

hit kasmak istesem konu dışına futbol konusu açardım ana sayfadaki konuma bakarsan durumun ciddiyetini anlıyabilirsin
Aynen o yüzden 1039192919271819191 tane korsan oyun saçmalığı konusu var. Bir tane de sen açtın değil mi. Maksat asla hit kAsMaK dEgiL ztn ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,823
Üyeler
192,515
Son üye
eminbaba71
Geri