Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

Cyberpunk 2077 mi phantom libertymi

Cyberpunk 400tl phantom libert de 350 mi ne phantom dediğimiz sadece dlc mi oluyor yoksa oyun ile beraber mi veriliyor yani phantomu alınca oyun grliyorsa phantom almak daha mantıklı değilmi
  2. omerkok_49

UNCHARTED VS THE LAST OF US

bu iki oyun arasında hangisi daha manıklıdır sizce
  3. omerkok_49

🔥İndirim Steamde xcom2 21.90tl

219 tlden 21.90a düşmüş istanbulda 3tane ekmek almak için üstüne 0.50 kr
  4. omerkok_49

Kalıcı Ücretsiz Epic gameste naystan ödeme

Bu epic gameste nays ile ödeme nasıl yaparım aşma aşma anlatacak varmı türkçeye çevire basınca googlede çevrilemdi diyor ingilizcede anlamıyorum yardımcı olacak varmı 1690027347 Mobilde*
  5. omerkok_49

Kalıcı Ücretsiz Steam oyun vermedi yardım

Dün akşam resident evil villagede paket aldım 300tlik oyun 10 adet verilecek dediler ama 4 tane tek geldi re7 vs. Gelmedi nedir bu şimdi anlamadım
  6. omerkok_49

200tl steam oyun önerisi

Şimdi 200tl var 200tlik oyun önerebilecek varmı aşşağida kütüpanede olanları bırakıyorum
  7. omerkok_49

The witcher 3 alınır mı

Şimdi ben anlamadım 3 seçenek var en alttakinde 3 seri hepsi olarak gösteriliyor onu alıncada the witcher 3ü almış oluyormuyuz bide 120lik ile 80lik arasındaki fark ne daha pc elimde yok bi kaç aya toplicm daha zam gelmemişken bi kaç bişey topliyayım dedim başka mantıklı alınabilecek bişey varmı...
  8. omerkok_49

Gta 5 indirimi almaya değermi

Gta 5 şuanda indirimde oda yaz indirimlerine mi girdi 13 temmuzdamı biter yoksa 13 temmuzdan sonrada devam eder mi? bide indirim almaya değermi ücretsiz dağıtılma ihtimali varmı
Top Bottom