Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

🔥İndirim Epic İndirimlerinden bunları aldım.

Epic indirimlerinde ne almalıyım, hangi oyunlar daha mantıklı olur diye konular açmıştım ve sonunda karar verip aldım oyunları. Oyunlar: Cyberpunk 2077, Metro Exodus GOLD, Assassin's Creed Origins GOLD. Hepsi toplam (kuponla beraber) 115TL falan tuttu ki bu fiyat indirimsiz hali ile 900TL...
  2. MeynnZenith

🔥İndirim Epic İndirimlerinde hangi seçeneği alayım?

Bir önceki indirim konumda oyun önerisi istemiştim, sizler de sağ olun çok güzel oyunlar önermiştiniz. Sizin önerilerinizden birkaç tane sepet seçeneği yaptım. Maksimum 150TL verebilirim. Aşağıdaki seçeneklerden sizce hangisini alayım? NOT: Eğer başka önerileriniz varsa yazablirsiniz ancak...
  3. MeynnZenith

Epic indirimlerinden ne alabilirim?

100TL bütçem var Epic Games indirimlerinden bir şeyler almak istiyorum kupon kullanarak. Cyberpunk 2077 çok istiyorum, 65TL tutuyor. Bir de onun yanına ne ekleyebilirim? Eğer CP olmayan bir liste aklınıza gelirse onu da yazabilirsiniz ama CP olması biraz önemli benim için. Benim sistemimin de...
  4. MeynnZenith

Kalıcı Ücretsiz Epic Games bizimle alay ediyor

Epic Games'in bugünkü oyunu Loop Hero. Geçmiş yıllarda verdiği oyunlara bakınca bu yıl da güzel bir şeyler verir diyordum ama ciddi anlamda stonewhite geçiyor bizimle. Çok üzüldüm. Umarım gelecek oyunlardan en azından 1'i güzel olur.
  5. MeynnZenith

🔥İndirim FAR: Lone Sails nasıl oyundur?

İyi vakit geçirtecek, basit-eğlence tarzı oyun arıyorum. Bu oyun hoşuma gitti, nasıldır? Önerir misiniz?
  6. MeynnZenith

🔥İndirim Steam Cadılar Bayramı İndirimi Oyun Önerisi

Hoş vakit geçirtecek, ağır olmayan oyun arıyorum. 10. sınıfım ve oyunlara çok zaman harcayamıyorum. O yüzden saatlerce oynayacağım değil de arada tek başıma çerezlik oynayabileceğim TEK KİŞİLİK oyunlar önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  7. MeynnZenith

🔥İndirim İndirime giren Halo hala oynanır mı?

Steam hesabımda 15,14TL var ve zaten hikayeli bakımdan birçok oyunum var. Online olarak da artık hep aynı oyunları oynamaktan sıkıldım. Halo şu anda indirimde, ONLINE KISMI hala daha oynanır mı? Oyuncusu var mı, hile durumu ne? Eğer hala oynanabilecek seviyedeyse ONLINE BAKIMINDAN en iyisi hangisi?
  8. MeynnZenith

Geçici Ücretsiz Europa Universalis 4 haftaya Epic Games'de ücretsiz olacak!

Bu hafta The Escapists oyununu ücretsiz veren Epic Games, haftaya Europa Universalis 4 oyununu da veriyor! Kaçırmayın, haftaya kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
  9. MeynnZenith

Geçici Ücretsiz Saints Row: The Third Remastered Epic Games'de ücretsiz!

Arkadaşlar birkaç gündür sık sık girmiyorum foruma, o yüzden konusu açıldı mı bilmiyorum. Ama bugün fark ettim ki Epic'de Saints Row ücretsiz olmuş. Son gün 2 Eylül 2021, unutmayın derim.
  10. MeynnZenith

5TL ile bunlardan hangisini alayım?

Son 5TL kaldı, hiçbir şey bulamıyorum. Aşağıda birkaç belirlediğim oyun var, sizce hangisini alayım? NOT: Tomb Raider, Left 4 Dead vb. gibi bilindik ve güzel oyunlar zaten var. Hiç denemediğim oyunları ekledim. 1- Ultimate DOOM 2- DOOM 3 3- DOOM 64 4- How To Survive 2 5- Fallout 3 AÇIKLAMA...
  11. MeynnZenith

Amazon, BFV'i ne zaman verecek?

2 Ağustos 2021'de, yani bugün Amazon'un BFV'i ücretsiz vermesi gerekiyor ancak Prime Gaming sayfasında hala görünmüyor. Saat kaç gibi verileceğini bilen varsa yazabilir mi?
  12. MeynnZenith

Geçici Ücretsiz Mothergunship nasıl oyun?

Epic Gmaes'in bu hafta verdiği Mothergunship nasıl oyun? Videosunda DOOM gibi görünüyordu. Arada bir kafa dağıtmalık bir oyun mu?
  13. MeynnZenith

RDR 2 en fazla ne kadar indirime girer?

Arkadaşlar kaç aydır RDR 2 indirimi bekliyorum ama hep %33 indirime girip 200TL'ye düşüyor oyun. Daha fazla indirime girip daha fazla düşme ihtimali var mı? Artık beklemekten sıkıldım, eğer daha fazla düşmez diyorsanız alacağım.
  14. MeynnZenith

🔥İndirim Steam kalan 5TL ile öneri

Arkadaşlar 100TL bütçemden 5TL kaldı ve bugün indirimin son günü. Bu 5TL ile güzel bir oyun arıyorum. Şimdiden söyleyeyim; bakiyeme ekleme yapamam, çok bilindik olan oyunların çoğu var (L4D2, PAYDAY, Portal gibi). Önceliğim bu 5TL ile eğer varsa, Street Fighter gibi, Mortal Kombat gibi dövüş...
  15. MeynnZenith

🔥İndirim YAZ İNDİRİMLERİNDE ALDIKLARIM

Steam Yaz indirimlerinde aldığım oyunları paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, tamamen kendi zevkime ve nedenlerime göre aldım. Bütçem de 103,03TL idi. 1- Forza Horizon 4 Uzun zamandır almak istiyordum, yarış ile alakalı güzel ve kaliteli bir oyunum yoktu. İndirimde 46,00TLfiyatına...
  16. MeynnZenith

Resident Evil 4 nasıl bir oyun?

Daha önce Resident Evil oynamadım. İndirimde kalan paramla RE 4 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl oyun? Değer mi ve artı-eksi özellikleri neler? (Fiyatı 12,80TL)
  17. MeynnZenith

Amazon Prime, Batman Telltale Series'i ücretsiz veriyor NASIL OYUN?

Arkadaşlar Prime üyelerine Batman Telltale Series veriliyor. Oyun nasıl bir oyun? Güzel mi?
  18. MeynnZenith

1,33TL ile ne alınabilir?

İndirimlerde R6, Dying Light, Rise of the Tomb Raider falan aldım ve 1,33TL'm kaldı. Bununla ne alabilirim? ZUP! falan alsam parayı katlar mıyım, ne kadar katlarım?
  19. MeynnZenith

Dying Light mı Dying Light Enhanced Edition mı?

İndirimde hangisini almalıyım? Enhanced Edition'daki DLC'ler görünüm dışında önemli şeylere yarıyor mu?
  20. MeynnZenith

R6 Deluxe Edition nedir?

Rainbow 6 almayı düşünüyorum ama bana Deluxe Edition farklarını ve avantajlarını anlatabilir misiniz?
Top Bottom