Arama sonuçları: *

1. Semihz

🔥İndirim Dying light 2 tekrar indirime girdi

dying light 2 tekrardan indirime girdi zam yapmadan önce son indirimi mi acaba sizce alsam mı ?
  2. Semihz

Steam hazırladığım sepet hakkında

Böyle bir sepet hazırladım ama 160 ₺ gibi bi bütçem var the walking dead ve hunt showdown çıkartmayı planlıyorum sizin sepettekilerin yerine önerdiğiniz oyun varmı?
  3. Semihz

🔥İndirim Call of duty modern warfare 2

Call of duty modern warfare 2 (2009) 36,75 tl indirime girmiş güzel mi alınır mı görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  4. Semihz

Gta 5 indirime girer mi ?

Gta 5 Steam özel günler dışında indirime giriyor mu bir bilgisi olan yazabilirse sevinirim sanırım 150 tl gibi bir fiyattan 70 küsure düşüyordu.
  5. Semihz

Dying light 2 alınır mı

Merhabalar steamde dying light 2 ye güzel indirim gelmis definitive edition olan 19 tl alınır mı oyun güzel mi bilgi verirseniz sevinirim.
  6. Semihz

🔥İndirim Mount & blade 2 bannerlord Alınır mı?

Epic games te indirim varken bannerlord almayı düşünüyorum fiyatı bana pahali geliyor ama kupon ile birlikte alınır diye düşünüyorum kendimde savaş oyunlarını seven birisiyim aranızda oynayan varsa biraz bilgi verebilirmi uzun süre oynanabilirmiyim yani sarıyor mu ?
  7. Semihz

Epic games 60 tl kupon ne zaman verilir

Bannerlord alacaktim 135 tl çok fazla geldi epic games 60 tl indirim kuponlarini ne zaman dağıtır
Top Bottom