Dying light 2 alınır mı

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
Merhabalar steamde dying light 2 ye güzel indirim gelmis definitive edition olan 19 tl alınır mı oyun güzel mi bilgi verirseniz sevinirim.

Merhabalar steamde dying light 2 ye güzel indirim gelmis definitive edition olan 19 TL alınır mı oyun güzel mi bilgi verirseniz sevinirim.
1.oyun kesin alınır.

Merhabalar steamde dying light 2 ye güzel indirim gelmis definitive edition olan 19 TL alınır mı oyun güzel mi bilgi verirseniz sevinirim.
oyunu bitirmiş olan biri olarak konuşuyorum, oyun çok zevkli kesinlikle alınır ama tavsiyem coop yani arkadaşların ile beraber oynama hem çok kolay oluyo oyun hemde korku gerilim kalmıyo, oyunda zaten zevkli tarafı korku gerilim

1. Oyunu oynadıysan 2. Oyun da çok fazla bir şey bekleme.Arayüzü değiştirip bir kaç değişik mekanik koyup 2. Oyun diye sunmuşlar.İlk oyun benim için daha heyecan vericiydi.Ama alınır.

Selamlar,
Oyunun hem birincisi hem de ikincisi tarafımda mevcut. İlk etapta ikinci oyundan başladım bitirip birinci seriye başlarım diye düşünmüştüm. Oyunun ana hikayesi çok fazla uzun değil ama yan hikayeler oldukça çeşitli ve sizi oyunda tutmasına yetiyor. Görsellik, ses ve mekanik olarak çok hoşuma gitti. Yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi tek başına oynaman sana daha fazla keyif ve heyecan verecektir. Birinci seriyi şuana kadar 80 dk oynamışım olarak gözüküyor. Bu arada neden önce 2'den başladın diyebilirsiniz. Nedeni oyunun 2.si bana hediye olarak geldi. Oynamaya başladım ve hoşuma gittiği için birinci seriyi de satın aldım.

2. İle arasında çok fark yoksa o kadar para vermeye gerek yok o zaman 1. Olanı alayım hem deneyimlemis olurum teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız icin 😇

alınır arkadaşlarla oynamaıs daha güzel

alınır arkadaşlarla oynamaıs daha güzel
oyunu aldım hikaye modunda solo olarak oynamaya başladım fiyatına göre gayet güzel bir oyun,hazır indirimler varken bu tarz önerebileceğiniz oyunlar var mı ?

zombi olarak days gone da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,705
Üyeler
197,736
Son üye
xxxgxy
Geri