Oynadığım metin2 pvp serverı olan AyazMt2 hile koruması Runikanticheat.dll dosyasını virüs olarak görüyor Kaspersky.
Sunucu sahipleri sistemi sürekli olarak izlediği için virüs olarak görmesi normal diyor. Windows lisanslı bir ürün olduğunu söylediler. Güvenilir mi?
Bir dolandırıcılık vakası yaşadım telefona virüs bulaşıp bulaşmadığını bilmiyorum telefona hard reset atıcam ama fotoğraflar ve videolar var benim için önemli. Yedekleme yapmamıştım şimdi yapıyorum ama hard reset sonrası fotoğrafları tekrar yüklediğimde virüs varsa geri gelir mi?
Sahibinden üzerinden ürün satıyordum ve whatsapp mesaj geldi ilk defa satıyordum sahibinden üzerinden sipariş vererek alıcam falan dedi e posta istedi verdim sahibinden gibi mail geldi tıkladım kart bilgileri girdim ve sonradan aklım başıma geldi. Ne yapmalıyım. Bankaları bloke ettirdim sadece...
Telefonda Opera kullanıyorum ve kendi reklam engelleme ayarı var ama bazı yerlerde işe yaramıyor. Hatta dizi izlediğim bir sitede reklamları kapatabilen hiç bir uygulama bulamadım nasıl bir siteyse artık.