Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Kaspersky bu kadar cpu kullanması normal mi ?

%60 kadar cpu kullanıyor aniden yükselip iniyor sürekli ? https://forum.donanimarsivi.com/konu/yardim-trojen-girdi-ama-silinmiyor.915719/#post-8379948 dün gece şöyle bi konu açmıştım 1713188635 sadece google açık ve fan hızını duyabılıyurum
  2. t1k3beratfatih

hafıza kartımdakı virüsü nasıl silerim ?

telefonumda fotografım gözukmuyordu ve biçimlendirme istıyordu ( bi bakıma imha et virüsü gibi bişey girmiş ) hafızam kartım çalışmıyordu telefonda pc takıp dosylarımı aldıktan sonra silinmeyen dosyları buldum ama şimdide silemiıyorum :D nasıl silerim ?
  3. t1k3beratfatih

Malwerebytes 16 saatir tarama yapıyor

tam tarama yapıyım dedim bitmek bilmıyor arkadaşlar :ROFLMAO: virüs var mı yok mu anlaymadım bi türlü iptal de etmiyorum iptal ediyimi mi yoksa taramaya dewam etsin mi artık napıyorsa google bile zor açtı gıcık oldum
  4. t1k3beratfatih

Hesaplarım tek tek çalınmaya başlandı

arkadaşlar dün ya da bi kaç gün önce e devlet verileri sızdı diye bi olay çıkmıştı ve ne hikmet ise dün gece saat 1.2 gibi insgram hesaplarıma bir sürü kripto mesajı geldi aynı post ve storie atıldı hesaabı geri aldım neyseki ama sonra facebook geçti. ordan da gmail geçti şuan saglam...
Top Bottom