Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Huawei Mate 20 Lite EMUI 12 ne zaman gelir?

Öncelikle merhaba. Bundan 2.5 ay önce Mate 20 Lite için EMUI 12 kararlı versiyonu dağıtıma çıkmıştı. 2.5 ay olmasına rağmen bana hala bu güncelleme gelmedi. Bende mi bir sorun var yoksa nereden güncelleyeceğimi mi bilmiyorum? Biraz yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  2. Kaan Lothbrok

EMUI 12 Beta programı ne zaman açılacak?

Öncelikle merhaba. Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve beta bugün sona erdi ancak 1 hafta önce de betaya katılmak istediğimde kayıt sonlandırıldı diyordu. Tekrardan betayı açalar mı yoksa kararlı sürüm mü çıkacak ve bu olursa ne zaman olur? Şimdiden teşekkürler. Geçen haftadan aldığım ekran...
  3. Kaan Lothbrok

EMUI 12 Beta kayıt sonlandırıldı hatası

Öncelikle merhaba. Huawei Mate 20 Lite telefon kullanıyorum ve nisan ayında benim telefonuma da EMUI 12 beta açıldı. Ben bunu yaklaşık 1 hafta önce duydum ve beta programından indirmek istedim ancak kayıt sonlandırıldı hatası verdi ve EMUI 12'yi indiremedim. Kayıtlar ne zaman açılır? Halihazırda...
  4. Kaan Lothbrok

Telefonumu bilgisayardan nasıl daha hızlı şarj ederim?

Hangi kategoriye sormam gerektiğini bilemedim. Yanlış kategori ise özür diliyorum. Huawei Mate 20 Lite telefonumu adaptörden hızlı bir şekilde şarj edebiliyorum ve telefonum hızlı şarj özelliğini destekliyor ancak USB - Type-C kablosunu bilgisayarının anakartında bulunan USB 3.0'a taktığımda 1...
Geri