Arama sonuçları: *

1. M

App store’a Resident evil 4 ekleniyor

Agalar şuan daha çıkmadı Oyunu oynayabileceğiniz cihazlar şunlar ; iphone 15 pro , pro max iPad Pro (11 inç) (3nesil) iPad Pro (11 inç) (3. nesil) Wi-Fi + Cellular iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) iPad Pro (12.9 inç) (5. nesil) Wi-Fi + Cellular iPad Air (5. nesil) iPad Air (5. nesil)...
  2. M

İphone bildirim sesi nasil degistirilir

Uygulamaya özel yapmak istiyorum ama bulamadım hep aynı bildirimler calıyor
  3. M

İos 17’ye gecen var mi?

Bende betasi vardi ama kurmadim hata olur diye sizce kuriyim mi iphone 11’e
  4. M

İphone 11’e ios 17 deneyen var mı

Deneyen var mı aranızda beta 5 sürümünü optimizasyonu nasıl? 5.5 Gb bende güzel şeyler var gibi
  5. M

İphoneda ses hakkında sorun hissediyorum

Bildirim sesiyle alakalı bir sorundan şüpheleniyorum da bu kilit sesi var ya bazen kısık çıkıyor bazen çok sesli çıkıyor bazen ise normal çıkıyor bu normal mi klavye seside öyle bildirim sesleri çok olmasada ondada oluyor
  6. M

İphone pil döngüsü nedir

Pil döngüsü nasıl artar Sorum şöyle yani günde diyelim ki 3 kere şarj ettiniz 3 döngü mü yapmış olur 1691078531 Sıcaklardan dolayı şarj etme beklemedede tak çikar yaptım birkaç kere dönguyu etkiler mi merakımdan sordum
  7. M

İphone pil sağlığı nasıl korunur

20’nin altına inmeden şarja takmaya çalışıyorum bir dün 19:00 gibi saatlerde sarj azaldigi icin taktım 95’de Cikardim ama onun disinda normal kullaniyorum başka bilmediğim şeyler varsa söyler misiniz orijinal şarj kablosu da kullanıyorum
  8. M

İphone 11’de şarj etme beklemede

Az önce böyle uyarı verdi de taktım çıkardım öyle bir bildirim gözükmüyor ama hala 80’de kaldı şarj olur mu sizce
  9. M

İos 16.6 indirilir mi?

İphone 11’imde 16.4 sürümü yüklü daha 2 gün önce aldım telefonu 16.6 sürümü var yüklesem mi
  10. M

Apple maps'in yeni sürümü...

Çok güzel olmamış mı bence yararlıda olmuş yani
  11. M

Androidde airpods kullanmak

Airpods'a bağlanabiliyorum rahatça iki kere basınca şarkıyı da durdurabiliyorum ama sonrakine geçemiyorum mesala asistani acamiyorum bu kontrolleri nasil değiştirebilirim
  12. M

İphone Kaç Kere İmei atılabiliyor

Şimdi 4 ay süre veriliyor diyelim çift hatliysa işte 8 ay oluyor ya ocak ayında aldım diyelim ağustos'da imei uzatma diye bir şey oluyor mu bi kanalda görmüştüm de 2 ay 2 ay uzatılıyor diyor ama video 7 ay önce çekilmiş yasalar değişti mi birde şunu da sorayım şimdi demiştim ya ocak'da aldık...
Geri