Arama sonuçları: *

1. Wilot

Ekip olmadan oyun yapmak

Merhaba, aslında bu bir yardım isteme ekip arama vs. konusu değil biraz daha dertleşme gibi bir şey. Oyun yapmayı çok seviyorum ki bundan 4 ay öncesine kadar da 6 ay boyunca bununla ilgili bir şirkette çalışıyordum ve ne kadar zor şeyler ile de karşılassam (direkt oyun üzerine değildi ve en...
  2. Wilot

Çözüldü✓ C# Kayar buton oluşturmak

Merhaba, C# ile Windows Form uygulaması üzerinde kayar buton yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yeni sayılırım kendim için bir hesaplayıcı yapıyorum fakat görünüşü de biraz düzgün olsun diye uğraşıyorum bu yüzden Radio button yerine vs. kayar buton oluşturmak istiyorum basit bir tane
  3. Wilot

Oyun yapmaya ilk nereden başlanılmalı, nasıl bir yol izlenilmeli?

Merhaba, bir oyun projesine başlıyorum bunun için asset paketi vs. de aldım fakat şuanda kafamda bir karışıklık var ilk olarak nereden başlamalıyım basit bir şekilde sistemleri mekanikleri yapmaktan mı yoksa tasarımı tamamlayıp mekaniklere başlamak mı veya greybox olarak tasarım...
  4. Wilot

Rider Unreal Engine projesi load failed hatası

Merhaba, OVRLipSync demo projesini açmaya çalışıyorum rider ile fakat yüklenmiyorlar, diğer projeler yükleniyor kendi projem vs. fakat bu proje yüklenmiyor nasıl düzeltebilirim? 14:35:46.663: dotnet.exe "C:\Program Files\Epic...
  5. Wilot

OVR LipSync kullanımı UE5

UE5 ile OVR LipSync kullanmaya çalışıyorum fakat dokümantasyonundan hiç bir şey anlayamadım, eğer daha önce yapan vs varsa örnek paylaşabilir mi?
  6. Wilot

Oyun tasarımı konusunda yardım lazım (fikir ve örnek)

Merhaba, aklımda bir oyun projesi var daha yapmaya yeni başladım fakat aklımda az çok bir tasarım var aslında, ileride oyunla ilgili bilgilerde paylaşırım, tasarım konusunda örnek oyunlara ve yeni fikirlere ihtiyacım var, aklımda low poly fakat kaliteli hissettiren bir tasarım oluşturmak...
  7. Wilot

Gelen sonuçları nasıl kullanabilirim?

// Fill out your copyright notice in the Description page of Project Settings. #include "AudioExportAndConvertBase64.h" #include "Misc/Base64.h" #include "Sound/StreamingSoundWave.h" #include "Sound/CapturableSoundWave.h" void UAudioExportAndConvertBase64::StartMicrophoneCapture() {...
  8. Wilot

C++ ile mikrofon kaydı başlatmak

void UAudioCaptureFunctionLibrary::OnAudioCaptureCallBack(const float* AudioData, int32 NumFrames, int32 NumChannels)Bu kısımda hata alıyorum Class UAudioCaptureFunctionLibrary has no member 'OnAudioCaptureCallBack' of type void(const float* AudioData, int32 NumFrames, int32...
  9. Wilot

C++ ile Mic datayı nasıl Base64 olarak çıktı alacağım node'a çevirebilirim? (UE)

(UNREAL ENGINE) Soru başllıktaki gibi node oluşturmayı çözebildim fakat mikrofonu başlatıp bu veriyi base64 e çevirmeyi yapamadım, UBase64::Encode() vs. kullanmam gerekli fakat mikrofondan veriyi nasıl alacağım bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  10. Wilot

AC Tarzı Loading Screen Yapımı

Merhaba eğer bilen varsa AC Tarzı bir loading screen nasıl yapabilirim? Unreal engine kullanıyorum direkt olarak unreal içinde anlatabilirsiniz veya mantığını söylersenizde unreale uyarlayabilirim onu bir şekilde ama şuanda düşündüğümde kafama o tarz bir loading screen yapmanın...
  11. Wilot

IOS Çıktısı için Mac kullanmak zorunda mıyım?

Merhaba, Unreal Engine üzerinden IOS için çıktı almak için MacOS kullanmak zorunda mıyım windows ile çıktı alamaz mıyım veya VM ile vs. MacOS kursam çıktı alabilir miyim?
  12. Wilot

Unreal Engine ile CC4 karakterine LipSync nasıl yapabilirim?

Merhaba öncelikle mutlu yıllar dilerim, aslında sorum kısaca başlıktaki gibi Azure ile Text-to-Speech'ten aldığım ses dosyasına LipSync ile karaktere yansıtmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim karakteri Character Creator 4 ile oluşturdum. Azure'den viseme data alabiliyorum sanırım fakat hem bu...
  13. Wilot

SoundWave ile .wav dosyası kayıt etmeden STT ve TTS servislerini kullanmak

Merhaba aslında sorum başlıkta yazanın aynısı, bunu nasıl yapabilirim ChatGPT'den yardım almaya çalışıyorum fakat pek işe yaradığı söylenemez dosya kayıt etmeden soundWave dosyasını direkt olarak stt ve tts servisine göndermek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  14. Wilot

WAV -> UTF-8 -> FString

Merhaba, Unreal engine üzerinde blueprintler ile bir wav dosyasını UTF-8 olarak açıp daha sonrasında ise FStringe çevirmemin bir yolu mevcut mu acaba STT API Request için kullanacağım direkt FStringe de dönüştürebilirim.
  15. Wilot

Uygulamam açılmıyor yardım eder misiniz

Unreal engine üzerinden çıktı aldığım uygulama telefonda açılmıyor bu şekilde bir hata veriyor sebebi nedir
  16. Wilot

Jdk ve gradle ile apk çıktısı alamıyorum

Merhaba, unreal engine üzerinden apk çıktısı almaya çalışıyorum fakat gradle hata veriyor. Log dosyasına baktığımda gözüken hata Execution failed for task ':app:mergeReleaseNativeLibs'. > Could not resolve all files for configuration ':app:releaseRuntimeClasspath'. > Could not find...
  17. Wilot

UNREAL ENGİNE APK ÇIKTISI ALAMIYORUM

UATHelper: Paketleme (Android (ETC2)): ERROR: Command C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android\SetupAndroid.bat android-33 33.0.1 3.22.1 25.1.8937393 -noninteractive failed [Exit code 4, working dir = C:\Program Files\Epic Games\UE_5.4\Engine\Extras\Android] LogSlate: Window...
  18. Wilot

Unreal engine gradle 7.5 kullanıyor ama bende 8.11.1 kurulu

Merhaba, Bilgisayarda jdk23 ve gradle 8.11.1 kurulu fakat unrealdan android çıktısı alırken gradle 7.5kullanmaya çalışıyor dosyaları vs komple silmeme rağmen bunu nasıl düzeltip 8.11.1 e geçirebilirim 7.5 java 23 desteklemiyor diye uyarı alıyorum 1733297866 Uyarı değil hata alıyorum*
  19. Wilot

UNREAL ENGINE \\ ChatGPT ile AI Move To kullanmak

Merhaba, ChatGPT API ile "AI Move To" nodunu kullanmaya çalışıyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şu anda, ChatGPT'den belirli bir formatta JSON gibi içerik alabiliyorum fakat aslında bunu yapabiliyorum ama stabil değil. Eğer bunu başka bir şekilde yapamıyorsam, stabilizasyon sorununu çözmek...
  20. Wilot

Unreal Engine .wav OpenAI Whisper STT Request

Merhaba, Blueprintler ile OpenAI Whisper STT API'ye RecordedAudio.wav dosyasını göndermek ve ses kaydını yazıya çevirmek istiyorum fakat şuanda gelen Response Code ve Data pinlerini yazdırdığımda aldığım sonuç LogBlueprintUserMessages: [WB_ChatBox_C_0] Response Code ==0...
Geri